Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazında çat-çat sesleri gelmeye başladı..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
benim emektar son nefesini vermek uzere galiba
cihazi takarken cat cat cat sesler cikariyor ustelik sesler o kadar az gelmeye basladiki
napsam napsam
bunun neden oldugunu bilen varmi

Kaybınız ne civarda ? Sanırım cihazın hoparlörüyle veya mikrofonuyla ilgili bir şey olabilir. Hangi cihazı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?

resound canta 780 d 7 yildir kullaniyorum hic bakim tamir ayar yapilmadan
kaybim 95 db odyogramda 90 la 100 arasi duz cizgiye yakin sol
sag koklear implant cikarilmasi yuzunden total
hoperlorde mikrofonda bisey olurda tamire giderse pekte ucuz cikmaz degilmi bide ustelik kimbilir ne zaman elime gecer cihaz artisi ayarliyacak adamda bulamadim bu cihazin
bana nasil bir cihaz uygun gorursunuz elimde 5 ay once hastaneden aldigim odyo olcumu var

Ben 2010 yılında hoparlörü bozulan cihazın tamiri için 40 veya 60 lira ödemiştim tam hatırlamıyorum ancak yedek parça için 3 ay beklettiler. Markası bernafondu . Tabii süre ve fiyatlar markaya ve stoklara göre değişebilir. Benim cihazın parçası yurt dışından gelmişti.

Phonak naida up veya sumo dm gibi cihazlar lazım size eğer cihaz değiştirecekseniz.

Benim de ikinci cihazim calismiyodu acayip ses veriyodu. Hoparloru patladi dedi adam .190 tl ye yapilacak

Adama dedim 200 e yapalim ama yok seni sikintiya sokmiyim dedi :D

150 tl ankaradan yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirm :)

hepinize cok tesekkur ederim
sesler gidik ses olmayinca bende kapidan cikmak istemiyorum moral berbat arkadaslar
yanima birilerini bulabilirsem anca oyle cikicam evden:(bikac gun beklemek zorundayim

camlica bende nadia s xup cihazini begenmistim ama birde su chiliyi denesem dedim sonra bi bikkinlik geldi idare ediyordum siz zannedersem yeni aldiniz cihazi nasilmemnunmusunuz
twlight acaba bu tamir yerini tarif etmende bi mahzur varmi
srxx sizinde boyle cat cat ses cikardimi cihazin sesi giderken cihaziniz tamir olunca performansi nasildi yani verim aldinizmi iyiykenki gibi

Ben de tamire vermedim onumuzdeki ay falan vericem .hoparloru patlak olan cihaz sanki hortum delik gibi sinir bozucu sekilde ses veriyodu u sanki telefonda karsidan ses geliyo gibiydi. Kullandigim cihazimda da arada dit diye bi ses gelip geciyo sanirim pille ilgilidir. Cunku pilin bitmesine yakin zamanlarda sik sik otuyo. Su an nadiren geliyo o ses umursamiyorum :D bi an once yaptir eger kulaklikciyi taniyosan gecici bi saglam isitme cihazi isteyebilirsin benim kulaklikcim bi musterisine oyle yapti cunku kadin cok agir duyyo ve ccalisiyomus kulakliksiz idare etmesi zordu. Tabi her yer yapmaz ,cunku o kadinin cihazi bayagi bi gec ypilcakti o yuzden verdi. Siz yine de bi sorun derim

ben bu derdi 24 senedir çekiyorum rabbim yardımcınız olsun...

shukufe;

Cihazının kaybınız için biraz zayıf gibi bence. Tabii siz memnunsanız sıkıntı yok. Benim cihazı 1,5 sene kadardır kullanıyorum. Fena değilim ancak yeniden ayarlatmam lazım gibi. Bir de bakımdan geçecek.

Üst Alt