Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazında gürültü baskılama hakkında değerli bilgiler

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar şuan elimde iki tane denemek için aldığım widex ve oticon ııc cihazları var ikiside hemen hemen aynı ama widex biraz daha net ses veriyor. ancak kalabalık ortamda, yolda arabaların motor sesleri falan konuşamaları tamamen yuttuğu için konuşmalara odaklanamıyorum ve cihazdan o anda verim alamıyorum ve zaten çokta rahatsızlık veriyor buna karşı bi çözüm nasıl üretebiliriz. odyocular uğraşıyor ama henüz bişe becermiş değilller.

valla senin odyometritin olmak zor ozkan:eek:hafif isitme kaybiyla ne kiliniyomusun:)araba sesleri tabiikide yutar konusma seslerini
ama bi gurultu onleme yukluyolarki mesela phonak cihazimi alip kutlamaya alisveris merkezine gitmistik daha kapidan iceri girer girmez butun sesleri yuttu:( sozde toplanip eglenmeye gitmistik cikardim kulagimdan cihazida kulakta kalan acicik isitmeyle idare etmistim cihaz bozuk diye:(oysa eve gelince ayni oldu sessiz ortamda iyi gurultulu ortamda konusulan sesi araki bulasin
gurultu programini becerebilen odyometrist yok gibi

napacaz be shukufe bizim kulağımıza çare yok mu :(

odyocular diyorki; en azından sorununuza cihaz çözüm oluıyor ya cihaz olmasaydı ? e vicdansızlar ayar yapamıyorsunuz ki alsak iyice sağıur edeceksiniz

dua et az isitme kaybin var/ tamayiverirsin gurultulu yerlerde
ben kulaklarim deli gibi otuyo cinlamalardan eger cinlamaya teslim olursam kafayi usutucem:(cihazi takinca konusma anlamasam bile ses duyunca cinlamalara dayaniliyor begenmedigim carpma sesleri bile goz actiriyor sirasinda
sende haklisin kizmakta bii suru paralar bayilip bide biseye benzetmiyolar sirasinda:(

yükseğe vermeyim dicemde azda yetmiyor shukufe napacam bilmiyorum ama biraz daha yükseltmem lazım sanırım aama bu seferde yükselecem derken gürültülerden sesleri hepten yuttururum heralde. off offf şaştım kaldım ya okadar para bayıl bi fayda görme çok ilginç ama işitmemize fayda yok sanki anlamadım gitti.

Üst Alt