Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazında volum kontrol tamiri..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
chili7 ile iyi uyum yakaladim ama, pes sesleri duymak istedigimde tiz sesler fazla geliyor. bu durumda erkek konusmalarini dinlemek lazim geldiginde hep elim volum kontrolde:)
cihaz yenice olsada tutukluk yapmaya basladi tekerlek. garantisi varda acep kac gunde tamir ederde verirler.bi yedekte phonak naida5 varda hic kullanamiyorum.eger bir hafta 10 gun gibi bi zamanda yapiliyorsa yeni cihaz parasi biriktirene kadar erkek seslerini duymadanda idare edivereyim.cihazsiz hic olmuyor. bilgisi olan yazarmi rica etsem.

tuh yaa, dogrucu davut shukufeye kimse yardim etmicek. :confused:50 kere bakmislar, o kadar satici vardir aralarinda. anlasilan hiiic istemesemde isitme merkezine yuz surecegim. :( ne yapalim:( bi cesaret geldiginde giderim, ama ya bide tekerlegi duzetcez diye ayarini degistirirlerse.

Üst Alt