Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazındaki bip seslerinin anlamı nedir?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
işitme cihazındaki bip seslerinin anlamı nedir :) sadece pil uyarı sesini biliyorum onun dışında bazen farklı uzun kısa değişik sesler çıkıyor bunların anlamı nedir..intertoon marka cihaz...

Uyarı olarak 3 çift bip sesi pilin düşük seviyede olduğunu ve değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir. 10 dakika sonra 3 çift daha uyarı sesi duyacaksınız; bu artık yeni bir pil takılması gerektiği anlamına gelir.işitme cihazınızda ter ,darb, düşme, su nem sızıntılar vs bip sesi verebilir bu ıkı ayrıntıyı unutmayın

arkadaslar ben otıcon marka ııc kanal içi ışıtme cıhazı aldım ama takamıyorum.Kulagımın ıcınden cınlama sesi geliyo.tam yerleştiremıyorum tecrubesı olan arkadaslar nasıl yerleştirecegım yardım edın.fazla sokunca agrı yapıyor.kanal içi ikinci boguma gırecekmış.acıll yardım.

gursa;

kanal içi derken hangi model resmini paylaşırmısnız bende kanal içi kullanıyorum. ilk yaptıklarında uzun yaptılar rahatsız ediyordu sonrada küçülttürdüm biraz daha şimdi rahat..çınlama sesi tam oturmadığı için çıkar nasıl bir cihazmış bu yaw merek ettim

resmını hıc bır yerde gorenedım kı kataloklarda gosterdıkerı gıbı deıl kulagın kalıbına gore degısıyor dediler .oticon intiga dip kanal içi IIC model gorunmez dediler ama esım cok dıkkatlı bakınca gorunuyor dedı.arkadasım bende nasıl kanal ıcıne nasıl oturtacagımı soruyorum .sız bu sıkıntıyı nasıl astınız.

gursa;

ya güzel yerleştirimiyorsun cihazı yada kalıp bozuk.öncelikle kulağınıza azıcı vazalin sürüp cihazı yerleştirin.ıslık devam ederse kalıp yanlıştır.
Ağrı ve basınç olayı cihazı biraz fazla uzun yaparsalar basınç ve ağrı yapar cihazın boyunu kısalttırın yine olmassa ventil hava kanalı 2mm açtırın tabi işitme cihazın bu esnada ses gücü düşecektir.bu tip konularda starkey x cıc modelleri daha başarılı oluyor.

ex_cihaz.jpg

arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı ? rahatmı kullanımı? fiyatı nedir?

satlas tesekkur ederım cevabın ıcın deneyecegım vazelın olayını .saol

selam arkadasım yardımına ıhtıyacım var .dediğini yaptım vazelin olayını cok rahat oldu fakat kısa bır sure sonra cıkıyor ve kulagımın ucuna kadar geliyor .o zaman da gözüküyor.ben cıhazı hıc göreünmeyecek dıye dip kanal içi olarak aldım.2700 tl verdım.bu kanaldan cıkma olayını nasıl durduracagım .yardım lutfen.

gursa;

kulağınızın yapısı uygun değil demekki odtolog dikkat etmemiş veya kalıpta sıkıntı var ikisinden biri..

gursa;
öncelikle cihaz tam otuturunca ıslık sesi kesiliyormu ? Kesiliyor ise kalıp doğru siz yanlış yerleştirme yapıyorsunuz.vazelin çok sürmüşünüz anlaşılan ilk zamanlarımda bnde çok sürdüm kulaktan fırlıyordu adeta çok az sürün hatta kulağa sürmeyin cihaza sürün parlayacak kadar olsun fazla sürmeye gerek yok.zamanla kulak cihaza alışıyor vazalinede gerek kalmıyor.
% 100 görünmez diye bir şey yok illaki azıcıkta olsa görünecek.sizi anlıyorum ama arada birde işitme kayıplı olduğunuz yavaş yavaş kabullenin.bir önerimde kulak üstü saç brakabilirsiniz.

Bu sırada arkadaşlar benim kulak kanalı bilardo deliği gibi büyüdü.15 yıldır kanal içi kullanıyorum cihazı çıkardığım zaman ne kadar soğuk hava rüzgar var hepsini kulak zarımda hiisediyorum.gerçi hoşuma gitmiyor değil rahatlıyor insan.ama büyüme olayı daha nekadar devam edecek bilmiyorum.bole giderse leğen gibi olacağım anlaşılan:)

muhendis3232;
ses çıkışı düşük bu cihazın kanal içi ve ııc cihazlarda en gelşimiş teknoloji en güçlü ses çıkışı starkeydedir.deneyin farkı hemen hissedeceksiniz.

alışmaya calısacam dneyecez bakalım kımsıyıde suclamak ıstemem sonucta yenı bır kullanıcıyız.

ya bu işler tam sıkıntı kök hücremi ne gelecekse gelsin artık :)

sıkıntı olmazmı ? heleki sonradan sağır olana daha zor geliyor.ama neyapalım beterin beteri var halimize şükür deyip yolumuza devam edeceğiz.

Üst Alt