Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazını bluetooth ile çeşitli aletlere bağlayan cihaz hakkında..?

muacetin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. bazı sitelerde streamin adında bir cihaz olduğunu gördüm. bu cihazlar işitme cihazlar. bilgisayar mdya oynatıcıları gibi bazı aletleri telcoil özellikli işitme cihazlarına diretk olarak parazitsiz iletiyor diye yazıyor. işitme cihazı kullanıcısı biisi olarak çok cezbedici ve kulağa hoş geliyor ama ben hatayda oturuyorum. bu cihazlar da istanbulda satılıyor. bu tür cihazı kullanan arkadaşlar varsa memnuniyet derecesini belirtebilirse çok sevinirim. yani alırsak kullanabilecek miyiz. beklediğimizi verebilecek özellikte mi.. ne bileyim yani çok rahat bir telefon konuşması yapılabilir diyor. birisi aradığında hele önemli bir telefon geliyorsa hemen etrafta bana yardım edebilecek bir tanıdık birisi varmıdır aceba diye aramaktan kurtulabilecek miyiz...
bu tür aletlerden birisini kullanan bir arkadaş varsa yardımcı olursa... şimdiden çok teşekkürler....

vallaha diyim hepsi paraaaa :mad:ole az buz diiil ha isitme cihazina 4 5 bin lira verelimde gerisi inanmiyorum ben
saticilar kazansin iste
iyide o paralar kolay kazani;miyor
sizde hikaye anlatiyormssunuz gibi isitme cihazimizi alabiliyorsak sukredelim:mad:

sn. shukufe konumuzunuzun ankara olması nedeni ile yazıyorum özelden mesaj atamadım ben ankaraya uzaktayım ama kırıkkaleliyim daha önce elif işitme merkjezinden biri kanal içi olamk üzere iki cihaz aldım ve memnunum ama forumda gördüğüm kadarı ile bazı markaları çok övdüler siz hangi merkezden yararlanıyorsunuz memnunmusunuz yeni bir cihaz alacağım bilgilendirirseniz sevinirim.

ben resound canta cihazimdan memnunum ama sesi artik kifayet etmiyor
biraz actirayim diye gittim merkezine ama bu cihazi taaa 6 yil once gumas pazarlarken aldiydim sanssizlikmi bilemem bi hizmet alamadim gumastan
eskisehirde bi odyocu bulup ona ayarlatmistim 2 ayarini ogun bu gun idare ediyorum ama sesler biraz az gelmeye basladi gaesteki odyocuda bu cihazi bilmiyor yani programina vakif degillermis:p
elif isitme merkezinden bende pil almnaya gittiydim bundan 2 yil once acep dogru duzgun bi merkezmi diye:)yeni cihaz almak icin arastirma
ilgisizce biri cikti piyasadaki 7 lira olan pili bana 10 liraya kakalayinca bende kara listeye aldim onu:)

selamlar daha önce de benzer konularda yazmıştım. ben HearItAll adında bir streamer kullanıyorum bilgisayar mp3 player cep telefonu ve sabit telefon hatta tvlere bile bağlanabiliyor. ses kalitesi gayet iyi fakat müzik seslerini aynı kalitede veremiyor zaten benim için konuşma sesi önemli.fiyatı 1000 lira civarında olabilir. yetkili bir bayisi olduğunu sanmıyorum işitme merkezinizden bilgi alabilirsiniz sanırım. her marka ve model işitme cihazı cep telefonlarına uyuyor.
Hear It All Hearing System
burda görüldüğü gibi boyuna asılan cihaz sayesinde telefon ve işitme cihazı bağlantı kuruyor. diğeri de kalabalık ortamlarda yakın çevreden mikrofon gibi ses alabilmek için tasarlanmış fakat tv ve bilgisayar bağnatısında da kullanılabiliyor.umarım faydalı olmuştur yazdıklarım

o 1000 liraya biraz daha ekleyip frekans araligi genis yeni isitme cihazi almak daha akil kari olmali :)bi suru takim taklavata para yatirip hamallik edecegimize kulaktaki cihaz yeterli olmali bence:)
cunku denedigim cihazlarda cift mikrofon tek mikrofonlu farki frekans araligi farkliligina gore isitmeyi anlama daha iyi oluyor sahsi deneyimim:) zaten cihazin sesi dogal isitme gibi olmuyorda bide ustune eklenen aparatlarla ses kalitesi dogalligindan daha cok uzaklasiyordur buda anlamayi daha dusurur agir isitme kayiplarinda bence

ben siemens centra kullanıyorum.. yazdığınız gibi bluetooth özelliği var.. telefona tanıttığınızda telefonu kulağınaza götürmeden konuşabilirsiniz hatta telefondaki müzikleri de dinleyebilirsiniz.. fakat ben daha 1 aydır bu cihazı kullanıyorum henüz alışma evresindeyim.. 3 program fakat şuan için sadece evde tek programla kullanıyorum.. daha cihaza alışmadan bi de bluetoot kafamı karıştırmasın diyorum.. haftaya 2 program daha yüklenicek belki o arada o özelliğini de açtırabilirim.. fiyatına gelince 4800 lira

bir aydir evde kullaniyosun herhalde sus icin almissin cihazi ersincim:)

ilk defa kullanıyorum shukufecim o yüzden alışma evresindeyim. bişey kalmadı pazartesiden itibaren heryerde kullanıcam.. :)

shukufe;

ilginiz için teşekkür ederim bakalım bende 10 güne kadar ankaraya gideceğim cihaz için sanırım gene bernafon olacak tercihim diğer firmalar nedense bana pek samimi geliyorlar belkide daha önceki yıllardan kazanılmış bir alışkanlık diyelim bakalım ne olacak bu işin sonu

Üst Alt