Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazını yağmurdan korumak için hangi tedbirleri alıyorsunuz?

M.R.

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Biliyorsunuz cihazların çoğu suya dayanıklı değil. Bana odyoloğum sudan ve yağmurdan koru demişti. Siz böyle yağmurlu ve karlı havalarda cihazı korumak için illa şemsiye, şapka falan ile korunmaya çalışıyor musunuz? Islanıp da cihazına bir şey olmayan var mı? Çünkü bazen odyologlar sorumluluk yüzünden böyle cihaz sanki çok hassasmış gibi anlatırlar ama taş gibidir, aslında biraz ıslansan bi şey olmayacaktır falan ya... bardaktan boşanırcasına yağmurdan bahsetmiyorum tabii, şöyle normal atıştırır filan... bu arada cihazım phonak.

ben hafif çiseleyen yağmurda geziyorum ama tabi kenardan mümkün oldukça. bir şey olmadı şimdiye kadar. ama çok şiddetli yağmura yakalnırsam saçak altında beklerim çıkmam

satın aldıgınız cihazların ıp68 sertifikası olmasına dikkat ederseniz bu kadar stres olmadan yağmurlu havada olsa kullanabilirsiniz.ayrıca yeni nesil cihazlar kolay kolay su almaz, sadece pil bozulabilir, bu grupta signia ve resound cihazlar ıp68 alan modellerini biliyorum diğer markalardada olan vardır iyi günler

Başa bandana ve bere takılabilir. Üste de bir şemsiye oldu mu: maksimum koruma sağlar.

Üst Alt