Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazının iade etme suresi kaç gündür?

umutsuz25

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Üsküdarda işitme cihazı satan yerden 3000 TL cihaz aldım fakat cihazdan hiç memnun kalmadım devamlı ses çıkarıyor cihazı iade edicem
Cihazı aldığım yere 2 gün sonra geri iade etmeye götürdüm iade almamak için bahaneler ürettiler yok alışman lazım yok araba sesiymis yok yazıcı sesiymis yok rüzgar sesiymis .bayağı kaba bi şekilde tartıştık. En sonunda cihazı kutusuyla beraber masasına bırakıp alın cihazınızı verin paramı dedim ..ödemeyi de kartan nakit çektirmistim.
Sonra dediki şuan param yok 1 hafta içinde arayıp haber vercem dedi .çıkarken cihazın kutusunu aldı cihazı bende kaldı bana cihaza iyi bak dedi .yaşadığım olay bu

1 hafta geçti aramadı Bu işitme cihazlarının iade etme süresi kaç gündür Bu durumda bilgisi ve tercübesi olanların yorumlarını bekliyorum

niyeti yokmus geri almaya. catmissin iste. basima geldiginden biliyom. kredi kartini iptal et cekemesin.cihazi verki bide senetmi tutarsin sahitmi gosterirsin artik

umutsuz25

aldığın yeri deşifre etsene, bundan sonra oraya gidecekler tedbirli olsun.
hangi model ve marka aldın, kaç lire ödedin vs?

Bir cihaza alışman için 1 ay geçmesi gerek artı adam ürün satıyor ekmek parası malı o üretip satmıyor ki cihazın işlevi adamla alakası yok ki cihazı bir müdded kullan alış olmasa sonra iade konusu için hekem tüketici heyetine başvurabılırsınız

Tekrar mrblar bugün saat 2 de gittim cihazın ücretini istemeye pek sorun çıkarmadilar ücretin pazartesi hesaba yatırılacagini söylediler yatiramasakta tekrar gelin elden nakit verelim dediler bakalım pazartesi süreç nasıl işleyecek hayırlısıyla..

Asadas25 kardeş firmayı deşifre etmemin doğru olacağını düşünmüyorum
Ben ordan memnun kalamadım ama belki memnun olan müşterileri vardır o yüzden saygısızlık etmek istemiyorum

Fulya83 hanım iadeyi kabul eti fakat bana ücretten falan düşerim demedi inşallah düşmez. Pazartesiyi bekleyip görcez

Suhukufe kardeş evet ilkbaşlarda iade almaya niyeti yoktu ama ama biraz direttim bayağı ısrar ettim sonunda razı oldu asgari ücret çalışanıyiz 3000 az para değil yeni emeli olduk o ayrı mesela 2 aydır emekli maaşının bağlanmasını bekliyorum bi yandan da parasız kaldik

Fulya83 hanım şimdilik eski cihazımla idare ediyorum oticon spf cihil7 kullanıyorum.
Pazartesi paramı iade alınca nasip kismet olursa yeni cihaz alcam
Oticon u kullanali 5 yıl oldu cihaz kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalişmiyor

işitme cıhazımı ıade edıp paramı geri aldım fakat 3000 almam gerekırken 2900 aldım 100 tl yede canları sagolsun şimdi yenı bakıyorum

tam olarak vermezler ki. cok iyi vermis.ben 500 lirasindan vaz gectigim halde kabul ettirmemistim. insallah iyi bir cihaz edinirsiniz bundan sonra.

shukufe kardeş bakalım hayırlısıyla nasıl bır cıhaz nasıp olcak .ben cıhazı ıade edıp paramı almak için çok ugraştım hatta sonu kavgaya kadar gıdıcektı.
starkeyin cıhazını alcam ama starkey turkıyeden çekilmiş çekilme sebebi ise türkıyedeki disbutur temsılcılerıyle mahkemelik olmüşlar
araştırdım starkey başka marka adı altında satiş yapıyormuş markanın adı nuear
cıhazı denıyıcem burdan terubelerımı paylaşirim sizlerle

Üst Alt