Eĝer bir kere kullansan cihazi bir daha birakamassin bir saat tahammul edemessin cihazsiz durmaya
Ben kullandım bir kulağım 55 db iken şu an 108 db oldu .
Çekmece sesleri , kapı çarpmaları beynimin içine vurdu , işgüzar odyometrist ayarı yapana kadar benim az buçuk duyan tek kulağımda gitti .
Neymiş duramazmışız cihazsız
Sayın strazyevsk öncelikle genelleme yapmanızı yanlış buldum her odyometrist dediğiniz gibi insanlara yalan söylemiyor olabilir ayrıca yanlış bildiğiniz bir şey daha var bilateral çift taraflı kayıp demek işitme kaybının türü değil ama sizin odyometrist yalan söylemiş o doğru kaybın ilerleyip ilerlemesi cihaza bağlı değildir fakat biz şundan dolayı öneriyoruz cihazı işitme kaybını durdurmaz ama işiterek anlama duyunuzun bozulmamasını sağlar Mehmet hocanın dediği gibi cihazı değil uzmanı doğru seçmek gerekiyor zaten uzmanınız iyiyse gayet memnun kalırsınız
Yhau kim diyor anlama duyusunun bozulmamasını sağlıyor diye ?
Varmı elinizde resmi bir kanıt yok ? Hep kulaktan dolma cihaz takarsan kelimeleri unutmazsın , işitme hücrelerini canlı tutar vs vs vs .Aynı hikayeyi 20 ayrı kişiden dinledim belki
İşitme kaybım sensörinöral bilateral idi .Tek kulağım düştüğüm yıl sağır kaldı diğeri ise 30 db iken 5 senede 55db oldu .
5 senede 25 db artan bir kulak cihaz kullandığım 3 ay da 108 db oldu .Şu an iki kulağımda sağır durumda .
Ben kendi tecrübeme bakarım , ayrıca kadıköyün en orta yerinde ki o odyometriste kalsa 108 db olan kulağımada başka bir cihaz satacaktı . Almazsan konuşmanıda kaybedersin dedi hatta .6 ay oldu konuşmam da hiçbit bozukluk yok .
Bence siz de genelleme yapmayıp sanki her kullanan memnunmuş gibi algı yaratmaktan vazgeçin .
Odyometrist dediğiniz insanlar doktor değil bu bir , sağırlığı duymamayı yaşamışlar mı ki karşımda bana ahkam kesiyor .
Aynı bu tartışmayı kendisiyle de yaşamıştım ve sorduğum soruların bir çoğuna mantıklı cevap veremedi .
Kurduğu 3 cümleden 2 si cihazı gözlük gibi düşün vs vsvs .
Göz ve kulak gibi birbirinden bin türlü farkı olan iki organı sırf cihazı satmak uğruna birbirine benzer organlarmış gibi anlatan insanlardan bahsediyoruz .bu yalanı bana kadıköyde ki tüm dükkanlarda söylediler ayrıca .