Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazınız ile ilgili anket

hilsln

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
odyometri bolumu oğrencisiyım mezuniyet projem var işitme cıhazı kullananlarla 2 soruluk anket yapmam lazım benim için çok onemli ayrıntılı bir şekılde cevaplarsanız cok sevınırım
1.işitme cıhazı ile ilgili karşılaştığınız sorunlur nelerdir
2.işitme cihazının geliştirilmesini beklediğiniz yenilikler nelerdir

1. Soruya öncelikle hassas olması nedeniyle aykırı ufak bir durumda bile ötmesi derim.
2.si ki bu bence daha önemli : Terlediğimizde cihazın tıkanmasıdır. Hatta cihazla suya girmek mümkün olsaydı güzel olurdu.

odyometrı bolumu ogrencısı anket yapıyor kolay gelsın:)
aldıgımız cıhazların ayarının uymaması en buyuk sorun:(
bu sebepten o kadar turlu turlu abartıp reklamlar yapılan programların dogru oldugundan suphelıyım:(
en azından pes tonlarını tız tonlarını kullanıcının kendısı ayarlıyabılecegı bır duzenek olursa bızler ıcın odyocu aramaktan daha ıyı ve kolay olurdu

1-Kulak içinde kulağın salgıladığı sıvı yüzünden bozulması.
2-Üstteki sorunun çözümü ve suya dayanıklılık.

İşitme cihazı ayaları kullanıcı yapabilmeli

1-Üzerine yatamamak. Çıkardığı garip seslerden dolayı. Ses komple problem aslında. Biriyle selamlaşıyoruz sarılıyoruz felan. Bir anda kucaklaşınca acaip bir inleme sesi çıkıyor. Hadi ben alıştım da karşımdaki insan bile duyunca garip oluyor açıkçası
2-Ses algılaması yöne bağlı olmasa iyi olurdu. Sanırım bunda etken mikrofon yerleşimi. Benim cihaz solda. Sol tarafımda konuşan kişinin yüzüne bakınca sesi gayet normal geliyor. Kafamı sağa çevirince sesi kısılıyor.

Üst Alt