Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihaziniza neden bakim yaptiriyorsunuz?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
sevgili arkadaslar
isitme cihazinizi ne kadar zamanda ve nicin bakim yaptiriyorsunuz
3 yillik isitme cihazima hic bakim yaptiramadim
kismen isitme zorlugunun etkisiyle sosyal fobiklikten kismende satin aldigim bayinin ilgisizliginden
birde bakim yaptirmakta maksat ariza olmadan once onlem olsun diye biliyorumegerki bozulma olayiysa bakimda maksat bilelimki bosuna masraf isitme cihazimizi kurcalatmiyalim
lutfen cihaz kullanan arkadaslar yorumlariniza ihtiyacim var

merhaba shukufe;
bakımın bir çok nedeni var.. hatta satın aldığınızda firma "6 ayda bir bakıma getirin" der... önceleri bunun maddi kaygıyla söylendiğini düşünürdüm ama değil.. kullandığınız cihazın içi zamanla ter kir toz gibi şeylerle yıpranıyor..

ben çok terleyen birisi olarak eskiden kullandığım analog cihazlarımda çok sorunlar yaşamıştım.. her aşırı terlediğimde cihazın içi terle dolar, kuruyuncaya kadar ses vermezdi... bir süre sonra cihazın kulak arkasına oturduğu yere kulak silikonlarından koymaya başladım ve yaz aylarında başımı ağrıtan bu sorunu gidermeye çalıştım.. normal su olsa neyse ama ter içinde tuz da olduğundan cihazın içindeki aksamları oldukça yıpratıyor..

ikinci bir neden de yeni dijital cihazlarda işitme kaybınızın karakteristik özelliğine göre yapılan bilgisayar destekli ayarlamalar zamanla işlevini yitirebiliyor.. 5-6 ayda bir gidip bu ayarları tekrar yaptırmanız iyi olur...

bu arada tabiki buşon temizleme ve kulak kalıbı bakımlarını da ihmal etmeyin.. amaç; daha kaliteli bir ses almak için bütün olumsuzlukları gidermek...

cok aydinlatici teferruatli bilgi verdiniz antioksidan cok cok tesekkur edrim
ben bu cihaz bakimini yaptirmaliyimo zaman 3 yil bu bende cok terlerimo hortumun ici ter zerrecikleri olur yazin hep vahh garibim cihazim nasil dayanmissa iyi dayanmis
malum sebep ekonomikkriz hepimizi etkiledi yenisini almadan idare ettigi kadar yoldasimiz isitme cihazimiz
birde mesela bir oticon bir phonak teknik servisi baska bir markanin bakimini yapar iyi olurmu arkadaslar

ben dede kulagımda terleme olur cihazlarım bozulur bakıma veririm birsey çıkmas bir daha geri yollarlar yada arıza çıkarsada cihazda yapamazlarsa arızayı yenisini yolluyolar o anki duruma baglı tabiki

firma sorumlu davranmiyorsa baska bir markanin firmasi bakim yaparmi arkadaslar yani ise yararmi diyecegim

isitme cihazim resound canta ben acemiydim koklear implanti aldirdiktan sonra annemler moral bozukluguma ilac diye almislardi gumastan
bana sattiktan sonra el degistirmis megersem
danovox tu gaes firmasi almis bu resondu anladigim kadariyle
dun bir ugriyayim dedim
isitmemi olctuler orda benim canta isitme kaybima cevap vermezmis bakim filan yaptirmadan bana baska bir kendi onerdigi cihazi al dediler
denedim ama benim cihaz kadar begenmedim parasida baya pahali
ben bu cihazi temizletmek istiyorum diyorum ki bu cihazi kime baktirsam
bu gaes benimcihaza bakmayacak

oh cok tesekkur ederimkezban hanim
adresi verdiniz bu cok iyi oldu bu hafta sosyal faaliyetlerimiz var ben oyle boyle bir sagir degil adamakilli ses duymam isitme cihazim olmadan inanin apartmanin merdivenlerine bile cikacak cesaretim yok
haftaya istanbula gitmeyi dusunuyorum o zaman kendim gotururum hem size kulfet yuklemem
allahta sizi sevindirsin kezbancigim

Üst Alt