Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazların ayarı için cihaz kiralama..?

Salim G.

Yasaklı Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhaba,

6 7 aydır kulak içi cihaz kullanmaktayım.
Sürekli ayar yaptırmaktayım ve istediğim aşamaya maalesef gelmekte zorlanıyoruz. Çünkü sinirsel işitme kayıplarında bu cihazlara ayar yapmak oldukça zor.

Uzun zamandır aklımda şöyle bir fikir var. Ayar yapılan cihazlardan satın alıp kendi ayarımı kendi bilgisayarımda yapma gibi.
İşim bitince de bu cihazın kullanımını benim gibi sorun yaşayan kişilere bir süreliğine kiralayarak kendi ayarlarını kendilerinin yapmalarını sağlama gibi.

böyle bir iş yapan var mı bilmiyorum ancak aldığım cihazın parasını bu yöntemle çıkarabilirim. hem ben kendi ayarımı yaparak rahatlamış olurum. hem cihazın parasını çıkarmış olurum hemde başkaları faydalanmış olur.

Kendi odyocum cihazı bulabileceğini bana da biraz yazılım konusunu öğreteceğini belirtti. bende teknoloji konusunda iyiyimdir. Kendi kendime öğrenip başkasına da rahatlıkla öğretebilirim diye düşünüyorum. Duyduğuma göre kendi ayarını kendi yapan hastalarda mevcut imiş.

Sizce nasıl fikir :)

ben bunun aynısını widex bayiinde söylediğimde aldığım cevap komikti....

e biz nasıl çalışacağız?

diyecek bir şey bulamadım :D

Ankarada selis işitme bide modern işitme güzel yapıyo ayar

İstanbuldaysan orayı bilmem

Elinde yeni yapılmış testle git

Mümkünse grip olduğunda girme teste

Yasal olarak sadece "işitme cihazı satış ve uygulama merkezleri" işitme cihazı satar ve programını yapar. İşitme cihazını programlamak için odyolog veya odyometrist olma şartı vardır.
Muhakkak bu yasayı mantıklı ve mantıksız bulanlar olacaktır. Ama yasa yasadır.

Kiralamayı boşverelim, en azından kendi ayarımı kendim yapayım o bana yeter abi :)

kulagini seven ayar isini kendim yapcam demesin.
parasini seven isitme cihazi almaya kalkmasin, doviz ucuyor,dovizle birlikte cihaz fiatlari tavan yapiyor:mad:
zaten pandemi suresi bitmicek:(issizlik tavan. kimi duyacaksak; insanlar birbirinden kaciyor mecburi:(

Üst Alt