Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazlarında ne kadar indirim talep edilmeli?

genc2488

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

İşitme kaybım her iki kulakta 35-40 db .İlk defa cihaz alacağım. Öncelikle bu forumda engin bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ilk işim yaşadığım yerde ki en iyi odyometrsti /firmayı araştırmak.
Satın alma sürecinde hangi markada(oticon ,phonak,widex,bernofon) liste fiyatları üzerinden peşin alımda ne oranda indirim talep etmeliyim.(cihazı günlük hayatta birkaç gün denemeden karar vermeyeceğim ) Teşekkürler.

ceneye kuvvet:eek:isteyenin bir yuzu, vermeyenin iki yuzu:eek:hazirda bizler gibi sagirda degilmissin. azicik kayipla valla dilli duduk olur iyi bi pazarlik yaparsin. en az 1000 lira indirtemezsen yazik olsun duyduguna deriz:)

pazarligi yapip fiatta anlastiktan sonra bide kac karton pil alabilirsen o kadar aferin sANA:eek: ama dikkatt; cihaz pazarligindan sonra pil, dahada yuz bulursan bikac hortum koparirsin:)

Sağır değilim ama istediğim rakamlara gelene kadar sağır numarası yaparım :) İndirim kaptık mı duymaya başlarım .Piller ve hortumu da bonus olarak alınca ....Başlarım canlı performansa

odyocu senin desibelleri biliyo cihaz ayarlarken. aman ha yalanci gozukursun.

Bu gün öğrendim.oticon sensei pro power liste fiyatı üzerinden 1300 tl indirim yaptilar.earnet nano 2 sesini beğenmedim o yüzden pazarlık yapmadım.siemens aqua in de sesini begenmedim.widex dream 330 ün de 5600tl den 4200tl e indiler. 4000 tl bastırsam alırdım.oticon ile widex arasında çok fark duyamadım.ikiside iyi widex averajla ses kalitesinde önde.

genc2488

hay cok yasiyasin:eek:hem kendi cuzdanini hemde biz agir isitenlerin cuzdanini ihya edeceksin. duydugunun hakkini iyi verdin:)
widex hic denemedim. onda iyi indirim yapiyolar diyolar. bide sagiriz nede olsa:(averaj ne demektir,
siemensciler cok cimri. hic indirim yapmiyorlar. onlardan denedigim nitroya hala agzimin suyu akiyo, ses kalitesini cok begendim. hic indirim yapmayinca cokta pahali olunca alamamistim.
oticon chilimden memnunum. 2850 liraydi liste fiati, 2000 liraya indiler bir yil once.
ben olsam oticon alirim. kulak senin ama. idiscilerde iyi odyometrist calistiriyor genelde gordugum kadariyla. cihaz iyi olmali ama cihazdan once iyi bilgili odyometrist.

widex in de oticon unda sesleri doğal.Diğerlerinde ,seyyar domates satıcılarının hoparlöründen sesleniyorlar sandım.Hatta odyometrist e 'Ne bagrıyon sagırmıyız dedim.widex in sesi biraz daha anlaşılır.Çok büyük bır fark yok.aradakı 1200 tl ye değmez.Unuttuğum bır çok sesı duymak güzeldi.Şeker ıkram ettıler..Açarken ses çıkıyormuş ya .hışır hışır. Birde dıger insanlar sadece koşarken degıl otururiken de nefes alıp veriyormuş..

dikkat et. peslerin fazla acilmis olmasin haa:)bide yemek ye. mumkunse mutfakta. taktaklar nasil. phonak naida kullanmaya kaktigimda oluyodum bu taktaklardan:mad:

Oticon da daha yumuşaktı fincan sesi,widex te rahatsız ediciydi ama ince ayar yapılmadığı için sanırım.oticon ile daha uzun süre ayar yapıldı.Haftaya herşey belli olur.

Üst Alt