Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarında Speech Variable Processing (SVP) Teknolojisi Nedir?

Fight4Freedom

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Speech Variable Processing (SVP) Teknolojisi Nedir? Sonic İnnovations işitme cihazı modellerinde bu teknolojiye rastladım..
Kanal sayısı sınırsız sanırım ama bana fazla mantıklı gelmedi sonuçta 12 kanallı bir işitme cihazı bile 3.000 ₺ üstünde ve sonic'de sınırsız kanal 1.800 ₺..

Ayrıca sonic'den charm,pep mi önerirsiniz yoksa oticon ıno mu?

Bilgisi olanlar yada kullananlar bilgilendirirse çok makbule geçer..

sonicde kanal sayisi sinirsiz zannediyosunuz:eek:kanal sayisinin abartilmasi pazarlama taktigidir.6 kanal, 8 kanal anladik. 16 24 kanal ne is goruyormus:pbunu bilenler anlatsin:confused: ne anlatsalarda inanasim yok dogrusu.
misal; 16 kanalli naida 5 alipta hic begenmeden 8 kanalli oticon chiliyle daha guzel ko nusma anladim, daha guzel gurultu onlemesi var chilinin naidadan.
sonic almaktansa kendini kanitlayan oticon alirdim senin yerine olsam. hem neden ino diyosunki. ne guzel RIA, SENSEI, ALTA modelleri cikarmis oticon. onlardanda bi dene istersen.
turlu turlu yabanci isimlerle turlu turlu teknik adi uydurup, kanal sayisi cok diye yutturup isitme cihazi pazarlayan markalardan uzak durun.

Merak ettim sadece :D Bütçeme göre uygun olanlardan seçim yapmak zorundayım.. Sonuçta Sonic de sıradan bir marka değil ilk 10 da sayılabilecek bir marka..
SVP olayını tam olarak hala çözemedim normal 6-8 kanallı cihazlardan farkı nedir? Sonuçta 2 cihazıda denedim ikisiyle de duyabiliyorum, netlik falan sıkıntısı yok ama teknik olarak denemeyle anlaşılmayacak farkları vardır illaki..

bizim gibi senelerdir cihaz kullanan kişiler kanal sayısı fazla olan modelleri saten beğenmiyor kanal sayısı artıkça ses daha yumusak ve doğal oluyor fakat biz tecrübeli cihaz kullanıcıları sert ve tok sesi seviyoruz nedenide onceden kullandığımız cihazlardan dolayı... kanalsız işitme cihazı olayına gelince tamamen kandırmaca ben sürekli ararştırma yapıyorum yok oyle bişey saten insan kulağının 16 kanaldan yukarısını farketmediği kanıtlandı onun için ilk defa cihaz kullanacaksanız 12-16 kanallı yok cihazınınızı yenileyecekseniz benim gibi 6-12 kanallı cihazları tercih edin... onu bunu bilmem işitme cihazında isviçre ve danimarka ürünlerinin dışandakiler alınmaz

Üst Alt