Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarının pil ömrünü uzatmak ister misiniz?

Nur Zorlu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben duracell 675 kullanıyorum aldığım yerde pil ömrü 20 günlük dediler. Kullanmadiginizda kapağını açın pil içinde o şekilde kalsın dediler aynen dedikleri gibi yaptım ama 20 gün yerine 15 gün gitti ben de aklıma bir fikir geldi bu hiç kullanılmayan piller nasıl bitmiyor diye o yapışkan sayesinde diye düşündüm ve kullandığım pilin yapışkanini atmadım her kullanmadığım zaman yapıştırdım belli bir süre sonra yapışkan özelliği gidiyor ben de yapiskanin üzerine denk gelecek şekilde koyup üzerine normal boy krem kutusu koyuyorum hava almasin diye ve arkadaşlar tam tamına 32 gün sonra bitti

kesinlikle uygulamanızi tavsiye ederim normalde 20 günlük olan 32 gün e ömrü uzadı yanlız benim kızımın gündüz uykusu da var o zamanlar da çıkarıyorum. Biz bu konuda yeniyiz ilk pil 15 gün ikincisi 32 gün gitti üçüncü pildeyiz takibindeyim uygulamama da devam ediyorum

Yalnız arkadaşlar pilin yapışacak yere dikkat edin delikli gibi bir yer var o kısmını yapışkanlı tutacaksınız kendiniz sakin yapıştırmayın orijinal cikardiginiz yapışkanlı etiketi kullanın eğer ki siz de faydasını gorurseniz paylaşın herkes faydalansin.

valla 20 gun giden pile hayatim boyu denk gelmedim. hele hele 32 gun giden pil hic duymadim. siz yeni oldugunuzu, cocuga kullandiginizi yaziyorsunuz. bir yanlislik olmali. pili cok dayandiricam diye cocugu duymaktan mahrum etmeyiniz.

pilolcerle bakiyorum pilin bitip bitmedigini diyorsaniz inanmayin pilolcere.

size basimdan gecen bi olayi anlatayim.

bi zamanlar kalip yapticam diye bi isitme merkezine gitmistim. pilolcerle olctu benim bitmis size birakayim dedigim pilleri. acemi odyocu kiz bu bitmemis bu bitmemis diye ayiklayip elime tutusturdugu piller hic calistirmadi cihazi

niyekine derken bilen biri isitme kaybi cogaldikca pilde az kalan enerji yetmez calistirmazmis cihazi.

15 gunden daha fazla dayanan bile denk gelmedim simdiye kadar.
hatta hatta o kadar cok bir iki gune biten pillere denk geldimki size anlatamam.

Şöyle söyleyeyim kızımın rehabilitasyon tedavisine götürüyorum haftada iki kere duymasında sıkıntı olsa bizim söylediklerimizi doğru bir şekilde telaffuz etmez bir de çalıştığında sesi dışarı veriyor kulağına takmadan o esnada çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorum ayriyeten kulağıma taktigim da oluyor sesi ne kadar yükselttiğini duyuyorum

Ama gene de sizin bu dediğinizi de değerlendireceğim yani arastiracagim satıcılara bir şey söylemek istemiyordum ticarete dokmesinler diye onlara da danismam gerekecek bakalım gene öğrendiklerimi aktarırım bu arada 20 günlük diye satıcı söylemişti en ileri seviyede olan pil diye.

ya shukufe ne alaka ben 10 numara pilden tut 675 numaralı pile kadar kullandım. 2 hafta gittiğini çok iyi hatırlıyorum.Sen herkesi kendinle bir görüyorsun şu huyunu bırakmalısın artık.Arkadaş bir yöntem geliştirmiş denemek de fayda var.

Sevgili arkadaşlar pil işitme kaybınıza göre süresi vardır 20 gün giden de var 15 gün de hata 1 ay giden de işitme kaybı ne kadar çoksa pil de o kadar çok gider. Ayrıca pildeki yapışkanlık kaldırınca pil hava ile temas ettiğinde çalışır . Yapışkanlığı geri yapıştırma imkanı varsa nur zorlu dediği gibi süresi evet kısıtlanır ömrü uzar ayrıca shukufe işitme kybı zirvede o yüzden görüşü farklı ...işitme kaybı pil ömrü ile ters orantılı geçmiş olsun Nur Zorlu

Teşekkürler hoşçakal. Sizler de deneyin sonuçta şu anda pille duyuyorsunuz eğer ki gerçekten bu duyma kalitesinde bı sıkıntı olursa fark edersiniz herhalde. Durum iyi mi kötü mü burada paylasirsiniz hem fikir oluruz bu konuda.

İhtiyacı olan herkese yardımcı olalım herkes faydalansin bir gün bir gündür

Kutuyu nasıl koyuyon cihazın üstüne bozulmasın cihaz sonra ilk seneler bnde yapışturdum o etiketi sonra atıyo kendi yapışmıyo benimki 10 numara en ufağı pilin 1hafta anca dayanıyo

Resmini atarmısın koyma şeklin nasıl

Benim kulak içi

sahranil

kutuyu cihaz ustune koymuyordurki:)pil cikarip ozel koyuyordur. zahmetli is.
dogru bile olsa bunu yapip kaybettigi vakit kadarini cocugunun konusmasi icin harcarsa daha dogru olur kanaatindeyim.ustelik bebekler canavar gibi. pili mili yutmasin annecik bunlarla ugrasirken.
pilin koruyucu tabakasini cikardiktan sonra bida bida yapistirmayla pil tuketimini engellemek bana ilginc gelsede bir iki gunde bitip beni sinir eden pillerle ugrasirken inandiriciligini kaybediyor.

Denemek lazım valla benim çift pil bıktım değişmekten:D pilin üstünemi koyuyo bişi

anladigim pilin ustune artik yapismayan kulakcigi, onun ustunede krem kutusunu koyuyor:)sabrina sapka cikarilir arkadasin browa.
shukufe sagir diye pilleride ise yaramiyomus:pters orantili filanda:eek:bide eksi veriyolar shukufeye:eek:tinn....
dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar.........:eek:

Arkadaşlar ister deneyin ister denemeyin benim bu işlem 5 saniye sürüyor benim kızımla ilgilenmemi kimse sorgulayamaz da yargilayamaz da demek ki bu kadar ilgi düşünme olduğu için bunları düşünüyorum ve uyguluyorum bunu da kimseye kanitlamak zorunda değilim ayriyeten bir de senin gibi düşünen kişilerle paylaşma gereksinimi duyuyorum bundan sonra senin yazdıklarını umursamiyorum seni Allah'a havale ediyorum

Sizin gibi kendinizi gelistirmeyen tembel kisiler itibara almıyorum

Krem kutusunu sadece pilin üzerine koyuyorsunuz mantık pilin hava almaması bazı arkadaşlar çözmüş olayı tebrikler

Arkadaşlar ben cihazi aldığım yere sordum ses kalitesi düşer mi cihaza zarar verir mi diye hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi. İsteyen gönül rahatlığıyla deneyebilir.

Üst Alt