Ben duracell 675 kullanıyorum aldığım yerde pil ömrü 20 günlük dediler. Kullanmadiginizda kapağını açın pil içinde o şekilde kalsın dediler aynen dedikleri gibi yaptım ama 20 gün yerine 15 gün gitti ben de aklıma bir fikir geldi bu hiç kullanılmayan piller nasıl bitmiyor diye o yapışkan sayesinde diye düşündüm ve kullandığım pilin yapışkanini atmadım her kullanmadığım zaman yapıştırdım belli bir süre sonra yapışkan özelliği gidiyor ben de yapiskanin üzerine denk gelecek şekilde koyup üzerine normal boy krem kutusu koyuyorum hava almasin diye ve arkadaşlar tam tamına 32 gün sonra bitti
kesinlikle uygulamanızi tavsiye ederim normalde 20 günlük olan 32 gün e ömrü uzadı yanlız benim kızımın gündüz uykusu da var o zamanlar da çıkarıyorum. Biz bu konuda yeniyiz ilk pil 15 gün ikincisi 32 gün gitti üçüncü pildeyiz takibindeyim uygulamama da devam ediyorum
Yalnız arkadaşlar pilin yapışacak yere dikkat edin delikli gibi bir yer var o kısmını yapışkanlı tutacaksınız kendiniz sakin yapıştırmayın orijinal cikardiginiz yapışkanlı etiketi kullanın eğer ki siz de faydasını gorurseniz paylaşın herkes faydalansin.
kesinlikle uygulamanızi tavsiye ederim normalde 20 günlük olan 32 gün e ömrü uzadı yanlız benim kızımın gündüz uykusu da var o zamanlar da çıkarıyorum. Biz bu konuda yeniyiz ilk pil 15 gün ikincisi 32 gün gitti üçüncü pildeyiz takibindeyim uygulamama da devam ediyorum
Yalnız arkadaşlar pilin yapışacak yere dikkat edin delikli gibi bir yer var o kısmını yapışkanlı tutacaksınız kendiniz sakin yapıştırmayın orijinal cikardiginiz yapışkanlı etiketi kullanın eğer ki siz de faydasını gorurseniz paylaşın herkes faydalansin.