Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarının pilleri nerede muhafaza edilmelidir?

MiKoCaN

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar geçen ay Widex marka işitme cihazı aldım yanındada 1 yıllık Pil aldım alırken adam dedi dobala koyun sıcakta dururse pili biter falan dedi dolabın yumurta koydugumuz yere koydum 1 aydır duruyor bir kaç arkadaşa sordum dolaba koyma biter falan dedi kafam karıştı işitme cihazı kullanan arkadaşlarıma Danışmak istedim Sizler Pilleri nasıl ve nerde Muhafaza ediyorsunuz ?

Ne cvplar gelcek bakalım miko:)

bekliyorum farklı alternatifler bakalım.

bende yıllardır buzdolabına koyuyorum pillerimi hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

En az 30 yıldır bütün pilleri Buzdolabında muhafaza ettim şimdiye kadar birşey olmadı. Tabi son kullanma tarihine dikkat edin.

heh bısı daha duydum. hıcte buzdolabına koymuslugum yok pıllerı. sebzemıkı curuyecekmıs pıller.
konsolun cekmecesınde cok guzel ıstırahat edıyor benım pıller. hıcbısıcıkte olmuyor.

Ben buzdolabını tuhaf buldum:) kışın kullanınca çabuk bitiyo pili pek takmıyorum soğukta dışarda karda yağmurda takmıyorum pek dışardaken

Yazında terletiyo aşırı sıcakta çıkarıyorum

Pluvia
evet yazın ısıtme cıhazı kullanmak her babayıgıdın harcı degıldır. naylon sey fena pısırıyor.
ama sen nede olsa duyuyorsun. bu luksu kullanabılırsın. ben duymak degıl kulak cınlamalarına dayanmak ıcınde takıyorum ısıtme cıhazını.
pıllerın kısın cabuk bıttıgını senden duydum sımdı. dısarırıda cok gezıyor olmalısın.

Soğukta pek kullanmayı önermediler

Nemden çok kusa sürede bitiyo pili

Benim gibi koruyan yoktur pek cihazı:D

Biara yağmur damlası gelmişti eskiden garantideken hopörlör gitti ondan sonra töbe çok dikkat ettim

Hassas cihaz soğuğa neme karşı korumak lazım yeniler fazla dayanıklı değil

Eski unitronum sapasağlam daha :D

GRAHAM BELL

ben 7 gün 24 saat kulak arkası cihazı kullanıyorum bana alışman zor olur hiç çıkarma falan dediler ama korktugum gibi olmadı kolayca alıştım canım hiç çıkarmak istemiyor ama yatarken çıkartıyorum pulviva ve sen hariç herkez buzdolabında saglayın dedi bende 1 yıllık pilleri 2 ye böldüm bir kısmı normal odada bir kısmıda dolapta koydum bakalım bende kulak kalıbından şikayetciyim kulagımın içi yara oluyor nebilim tam oturmuyormu anlamadım bu hafta içi bi baktıracagım.

ben kulak kalibimi hergun sabunla kopurtur yikarim. bu zamana kadar hic kulak kasintisina ugramadim. kalibini sende yika miko.
cihazin hayirli olsun bu arada.
demekki odyometristin cok becerikliymis. bu sans herkeste olmaz. ne mutlu sana hic cikarmadan kullanabildigine gore ayarda ustaymis odyometristin.

GRAHAM BELL önerdiğim yerden aldı mikoda:)

Widex unico

Başka bir arkadaşta başka odyodan almış oda widex unico iyi heraldeki bunu veriyolar algılama açısından bu iyimiş oticon opn dedimde odyocuya unico daha iyi dedi

Pluvia

tesekkur ederim bilgi icin.
widex tabi guzeldir ama kulak guzel olmali dermisim.sagirligin dibine gelmis kulaga iyi cihazda karetmiyo.sizlerin isitmelerinize imreniyorum...

250 90
500 95
1000 100
2000 90
4000 80

diger kulak koklear implantzede yani total
volum kontrollu cihazlarla is gorebiliyorum
yane eski model cihazlari kullaniyorum

GRAHAM BELL implant düşünmüyonmu

Şimdi daha farklı cihazlar hiç duymuyan arkadaşım var konuşması bozuk doğuştan onun iyi kötü anlıyo seninki doğuştanmı

ben kulak kalibimi hergun sabunla kopurtur yikarim. bu zamana kadar hic kulak kasintisina ugramadim. kalibini sende yika miko.
cihazin hayirli olsun bu arada.
demekki odyometristin cok becerikliymis. bu sans herkeste olmaz. ne mutlu sana hic cikarmadan kullanabildigine gore ayarda ustaymis odyometristin.

valla hiç çıkarmıyorum cihazı en kısık halde kullanıyorum bir odada ben varım diger yan odamda doktor var onun sesini gayet iyi duyuyorum sesi net geliyoryarın gidip sesi biraz daha kısıttıracagım cihazı koymaya nemlere karşı bi kutu verdi her gece ona koyuyorum silmek toz almak aklıma gelmedi sabah 7 de tak işe git akşam 11 de çıkartıp yatıyorum pulviva arkadaşın tavsiyesi ile aldım bu arada piller dolapta :D ve piller tanesi 16 17 gün gidiyor 11 temmuzda aldım şuan 2 ci pili taktım iyimi kötümü bilmiyorum

@GRAHAM BELL önerdiğim yerden aldı mikoda:)

Widex unico

Başka bir arkadaşta başka odyodan almış oda widex unico iyi heraldeki bunu veriyolar algılama açısından bu iyimiş oticon opn dedimde odyocuya unico daha iyi dedi

Üst Alt