Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarının temizliği için kullandığım temizlik aracı, tavsiye ediyorum.

Tamer Karaca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben kurutma tableti kullanıyorum. Kapalı kapta tabletle beraber cihazı tutuyorsunuz bir gece. Nemi çekiyor.
Kurutma için elektrikli cihazlar türkiyede de satılıyor. Fiyatı 100 lira civarlarında demiştir satıcı ancak bana tablet kullanmayı tavsiye etti. Daha ucuz.

Dikkat: Cihazınızı videodaki gibi savurmayınız. Dikkatlice yavaşça kaba yerleştirin. Darbe almasın. Mesuliyet kullanıcıya aittir.

Anladığım kadarıyla önerdiğiniz ürün sadece nemi almaya yönelik. Bunun dışında mikrop ve bakterileri de öldüremiyor. Ama hesaplı bir çözüm, belki de arıza yapma olasılığını büyük ölçüde engelliyor.

mikrop ve bakteri oldurmekten evvel cihazi oldursunmu tamer:eek: ben inanmiyorum bunlara
koklear implant kullanirken muhafaza icin bisiy vermemislerdi mecburen bu camlicanin gosterdiginin cedis olanini kullanmistim cantamda tasimak icin cunku yuksek sesleri hic sevmedigimden koklear da coook yuksek ses verdiginden kendim konusmak istemeyince hapsederdim kutuya o hapla birlikte cantadA GUZEL UYURDU
ISITME CIHAZI ICINDE BOLE BISEY ANKARanin nemsiz havasinda gerek yok diyorum:)
hergun kalibi yatarken cikarir elimi sabunlayincA KOPURTUR KURULARIM 7 YILDIR AYNI KALIBI KULLANDIM
HATTA PSIKOLOJIK GALIBA YENI ALDIGIM CIHAZDAN MEMNUN OLMAYINCA KALIPLARINI DA KALDIRDIM ESKI KALIBIMLA KULLANIYORUM SIMDI

Nemi alması yeter zaten. Bunca senedir cihaz kaynaklı bakteri sorunu yaşamadım. Zaten bakterinin cihazı etkileyeceğini pek sanmıyorum. Hem bakteriler nemli ortamları sever. Kurutulmuş cihaz pek işlerine gelmez.

sağolasin destina nasilsin?babanin cihazlari iyi çalisiyormu?slim tupe nasil birsey sorun çikarmiyormu?

destina 72;

Teşekkürler destina 72, Türkiye'de satıldığını bilmiyordum. Söylediğiniz iyi oldu. Ürünün fiyatını sordum. 120$ +Kdv, tabletler de 3'lü paket halinde satılıyor ve o da 10$ +kdv diyor. Özellikle tablet fiyatı çok uygun.

arkadaslar kdv dediniz hatirladim,ben turkiyeden cihaz alirsam kdv falan odermiyim?

kdv odemicende :p yabanci oldugundan bide vergisiz cihaz sattigindan ceza odeyebilirsin sen gasanov:p

sevgili gasanov,
işitme cihazlarında kadv oranı 0 olduğu için herhangi bir kdv ödemezsiniz.
ayrıca, diğer ürünlerde de yabancılara kdv iadesi yapılmaktadır. siz de azerbaycan vatandaşı olduğunuz için bu haktan yararlanabilirsiniz. bunun için tax-free fatura kestirmeniz yeterli.

HUNSAL ABİ BENİM TURKCEM BİRAZ İYİ DEYİL OYUZDEN KUSURA BAKMAKDV İADESİ NASİL OLUYOR ONU AÇİKLARMİSİNİZ?SHUKUFE SENİN YAZDİĞİNİ ÖNCE ANLAMADİM AMA DAHA SONRA ANLAYİNCA COK GÜLDÜM:p:pİNSANLAR DA BENİM SATİCİ OLDUĞUMU DÜŞÜNECEK OYSA BEN TURKİYEYE İLK KEZ GİTMEYİ DÜSÜNÜYORUM.BU ARADA OTİCON CİLİ BİZLERDE UCUZMUŞ 1300EVRO

chili 2700 lira gibi senin euron 3 bin lira ediyo ama denedinmi
kdv icionde canini sikma bellimi olur onca calistin phonaka hediye ediverirler hele sen bi gel:eek: onca hizmet ettin ahaliye hepimiz seni gormekten mutluluk duyariz gasanov cokta guzel turkce konusuyorsun:eek:

Bakude bu fiyata yani.ben de naida s9 fiyatina oldugunu sanmişdim,naida s9 bakude 2750 evro.dünyada en ucuz yer ingiltere ve turkiyedir benim tecrubeme gore.neden resminiz olan bir sayfa vermiyorsunuz?face gibi mesela.tanidik arkadaslarin hepsi icin gecerli.ben de sizleri gorursem mutlu olurum

Gasanov;

Teşekkür ederim Gasanov, gayet iyi babamda şimdilik memnun çok şükür tabiki ayarların çok büyük önemi var.Babam bu konuda şanslı sanırım ilk kez :)))Bir çok arkadaşın şikayetçi olduğunu okuyorum ama bence bu ayarlarla ilgili.Slim tube hortumun ince olması daha estetik görünmesi diyebilirim.

Teşekkürler destina 72, Türkiye'de satıldığını bilmiyordum. Söylediğiniz iyi oldu. Ürünün fiyatını sordum. 120$ +Kdv, tabletler de 3'lü paket halinde satılıyor ve o da 10$ +kdv diyor. Özellikle tablet fiyatı çok uygun.

Tamer Bey rica ederim bir faydam olduysa ne mutlu bana.Babama cihaz alma aşamasında netten araştırırken tesadüfen görmüştüm. Sizinde mesajınızı görünce belki ilginenler arkadaşlar olabilir düşüncesi ile yazdım.

gasanov,
katma değer vergisi (kdv, ingilizcesi value added tax - vat), o ülkede yaşayan kişilere uygulanan bir vergi türüdür. bu nedenle, o ülkede sürekli olarak yaşamayan kişiler kdv'den muaftırlar (vat exemption). bu durumdaki kişiler, ödemiş oldukları kdv'yi geri alma hakkına sahiptirler. bu nedenle, turistler genellikle tax-free fatura kestirip, bunu ülkeden çıkarken havaalanındaki tax-free standına götürerek ödemiş oldukları kdv tutarının iadesi talebinde bulunurlar. işte bu nedenle sen de türkiye'de yapacağın alışverişler için tax-free fatura kestirirsen, ödemiş olduğun genellikle oranındaki kdv'yi iade alabilirsin.

ama isitme cihazinda kdv yok biz odemiyoruz sevgili hunsal
ileride bende avrupaya gitmeyi dusunuyorum ingiltereye :) orda gelismis cihazladan bakmayi turkiyedeki gibi kdv yoksa iyi yani gumrukte alabiliriz varsada
iyi bisey bulurda ucuza dusurebilirsem sizin yazdiklarinizdan sonra ohhh keka:)

Ama dedin ki yabancilara vergi kurali yok,ne vergisini talep edeceim?

Vergi ödemediysem hangi vergiyi iade etmelerini isteyecem?

Gasanov ... Ödemediğin vergiyi talep edemezsin ki :) Bu dedikleri işitme cihazı hariç ürünler... Örneğin elektronik ürünler, tüketim ürünleri için falan..
Boşver artık para meselesini de gel... Bugün duyselde benim cihazlara çok güzel ayar yaptılar... Nihayet biraz ses duymaya başaladım :)
Valla herkes senin satıcı olduğunu düşünmeye başladı haberin olsun. Bir tutturdun Naida Naida diye :)
Usta gel de seni Naida ile tanıştıralım :)
Ne zaman gelcen. Seni ellerimle teslim etcem Naida'ya unutma :)

her cihaz için siteye gelene özel ya da foruma mesaj yaziyorum ama hepisi de kaçiyor.mesela 3000 tl-ya urfada naida s5 çift almiş arkadas,ama bizim SHUKİFEYE BAKSANA TEK CİHAZİ KAÇ TL-YA ALMİŞ;);).PHONAK ALİCAK OLURSAM KESİN TURKİYEYE GELİRİM,BİRAZ SABR GEREKİYOR MAYİSİN ORTALARİNDA GELİRİM.BANA AYDA CİHAZLAR DAHa ucuz olucakdediler.hatirlarsin aramizda birsir vardir cihaz almak istediyimiz zaman,para konusu,iade,:p:p:p:p:pama da aldik o parayi ha

Urfa'dan alan arkadaşa rica etsek bize de alamaz mı acaba :) Ya da sen İstanbul'a gelene kadar Urfa'ya git... Yemekleri de çok güzeldir hem ...
Ben bir defa gittim bakalım ikinci ne zamana :)

neeee icime oturdu verdigim tek cihaza 2500 lira nerdeymis o 3350 lira teki denen s nadia 5 hemide cifti 3000 lira gasanoc ecnebisin diye turk parasi saymayi bilmiyosun galiba:) su bollugu bulsam bende yedek isterim oyle korkuyorumki su pek begenmedim dedigim cihaz bilem bi bozulursa diye:( hadi gasanov gardas kimmis bu 3000 lirAYA CIFT nadia s satan

bilbensoy su istanbuldaki arzu hanimin yerini de adresiyle yaziversen bi sakincasi yoksa bellimi olur o dagin ardinda bi umidim var o da olmazsa valla atlarim istANBULA DUYMAK COK GUZEL BISEY yarim yarimda olsa gunaha girmiyim simdi baya ise yariyor bu core nadiada:)

Merhabalar vallahı ben de sasırdım 3000 tl-ya ama paradan ıyı anlıyorum yalnısım yok.ben zaten kendım sormadım urfadakıne,alan arkadas bana anlatdı,yenımı,s5mı dedım,evet cevabı verdı.shukufe adresı ıstersen ozelde yazarım yoksa ıstanbul musterılerımız elımızden kacar,ben satıcıyım ya.bbılensoy dert odyocu derdı yoksa urfanı da dusunurdum.ıstanbuldakı bır fırmaya sordum,neden urfada ucuz?bana cevap verdı kı,shart cıhazı satmak deyıl,daha sonra o cıhazın sahıbıne servıs hızmetı vermekdır

Yok shukufe istemişşti adresi ona yazacaktım aslında :)
3000 tl baya iyi fiyat ...Ben olsam gözüm kapalı alırdım. En kötü istanbulda ayarlatırdım :)
200 tl verdim ayarlama için ben ama değdi valla :)

bakımlar düzenli ise nem alma tabletlerine gerek olduğunu düşünmüyorum... bu ilmi bişey değil benim fikrim tabi... o sıvı hoparlör yada mikrofona girdi mi illa sorun yaratır ilerde... ancak uzun süre bakım yaptıramayanlar için oksitlendirmeyi geciktirebilir...

Üst Alt