Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelimden %35 rapor veriliyor. %40 olabilmesi için ne yapabilirim?

Ebru35*

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar birkaç defa rapor çıkardım ama her seferinde 40 in aşağısında çıktı en son nisan ayin da rapor aldım oda %35 lik oran verildi 40 olması için ne yapmalıyım ya da ne yapabilirim?

ebru hanım, bende rapor alıcam kısmetse bu rapor olayını neye göre veriyorlar anlamış degilim.geneldede 35,38 39 da bırakıyorlar,burasıda çok ilginç yani;)

Bende keşke bir anlasam hep sınırda bırakıyorlar vermemek için

benimde öyleydi işitme engelilerde ilk raporda yuzde 30 aldım 2 nci bu sefer hiç duymuyorum dedim yuzde 52 aldım :D :D

Ikinci sefer de aynı hastaneye mi başvuru yaptınız peki ? Bi de aradan ne kadar süre geçip ikinci kez başvuru yaptınız ?

ilk raporun alındıgı tarihten itibaren 6 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum.yanlış hatırlamıyorsam..

Onu biliyorum da ben aynı yerde bikaç defa heyete girdim çünkü

Başka bir rahatsızlığım yok bi kulak :/ evet duymuyorum denildigi zaman da Bera testi istiyorlar o zaman da hersey ortaya çıkıyor o biraz riskli

Teşekkür ederim söylediğin için bunu göz önünde bulundurcam raporm çıkması gerekirken çıkmamış Sağol söylediğin için kendi doktorum a gidip bu konuyu konuşmam gerek

Üst Alt