Mert fazla büyütülecek bir konu değil demek de yarama tuz bastı nedense
yani tabi ki beterin beteri var ama bu kelimeyi de söyleyemezsin tam takır sağlam olanların bile derdi var... Herkesin derdi kendine dağ gibi görünür..
Derya öncelikle geçmiş olsun ve herkese acil şifalar dilerim..
İstediğin zaman yazabilirsin, sıkıldığında, bir şeyler paylaşmak istediğinde vs. ne kadar iyi gelir bilemem ama yine de biraz iyi gelir sanırım
Hayatta birçok şey var ve bunlar sadece duymakla görmekle olmuyor ha belki seslerini duyduğumuzda neşesi,zevki daha güzel ama görmesini bildikten sonra her şeyin zevkini alabilirsin.
Engel belli değil diye nasıl üzülebilirsin
bazıları engelinden unutuyor hala. Hani herkes bakıyo rahatsız oluyoruz misali. En azından senin böyle bir derdin yok. Şayet ben biriyle konuşacaksam "öncelikle kusura bakmayın işitme engelliyim, bana bakarak konuşursanız dudak okuyabilirim" diye başlıyorum konuya ve karşımdaki çok şaşırmış olsa da
benim için kolaylık oluyo hatta bazen bu cümleyi kullanmadan konuşuyorum sonra bana bakmadan konuşursa uyarıyorum "ben duymuyorum bana bakarak konuşun lütfen" diye. Yani birileriyle konuşurken bu uyarı senin için çok zor olmasa gerek.
İşitme engelli yada diğer engel türleri olmasa da sağlıklı olsan da insanın derdi hiç tükenmiyor zaten. Yani örneğin babam vefat etmiş ben çok küçükken e bak işte hayata direk yenik düşerek adım atmışım, ablamda hiç bir problem yok çok şükür e o da babam olmadığından yenik başlamış kim hayata yenik düşmüyor ki? Boşanan var, ailesini kaybeden var, işi gücü evi barkı olmayan var.
Hayat her şeye rağmen çok güzel yeter ki yaşamayı, her şeyi değerlendirmeyi bil...