Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelime göre ne iş yapabilirim?

crawlingist

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar engelli olarak sigorta alanında çalışan kişiler var mı?sigorta poliçe kesim üretim alanında çalışan kişiler var mı?işitme engellilere uygun bir işmiş.ayrıca işitme engelliler ne iş yapabilir?60 küsür db her iki kulak.bilgilendirirseniz sevirinirm.lisans mezunuyum

İşitme kaybı olup çalışan kişiler, ne iş yapıyorsunuz?

Merhaba. İşitme kaybı olup çalıştığınız alanı yazabilir misiniz?

merhaba kemo sonrası işitme kaybı yaşadım .topalntılarda zor anlıyorum insanlar fıs fıs konuşuyor sıfır anlıyorum , slaytlar gösteriliyor anlatım yapılıyor zor, işimi zor yapıyorum şu an , işitme cihazlarıma da alışamadım .eskiden konser tiyatro gezerdim şimdi sesi tam duymuyorum kelimelerin arasında boşluk yok gibi bu zevklerden de mahrumum.sonradan duymayı kaybetmek daha acı sanırım.kaybettiğin şeyi biliyorsun eskiyi özlüyorsun.ne iş yapıyorum , kurumsal bir firmada çalışıyorum.kontrol takip raporlama

bilgisayar işi derken

geçmiş olsun Hanife. Bende işitme kaybım olduğunu bilmeden yıllarca yaşadım. Doktor sen okulu okuyabilmişsin bu kulakla helal olsun dedi :)

Üst Alt