Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli 3 yaşında yeğenim için önerebileceğiniz eğitim merkezi var mı?

yolcu_x

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
işitme engelli bir yeğenim var.. bir kulağı hiç duymuyo diğeri ise yüzde 80 duymuyor... benim için önerebileceğiniz bir eğitim merkezi var mı? yeğenim 3 yaşında ve kulaklık kullanıyor...
50-60 kelime tek öğrendi. bunu artırmak için neler yapabilirim? bulunduğum şehirde bir eğitim merkezi yok...
önerilerinizi bekliyorum

olabildiğince erken olarak yiğeninşz için coclear implant işitme cihazı için doktora gidin ....
3yaşından sonra ameliyet yapılmıyor ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur...
işitme engelliler için en iyi okul eskişehirdeki içem...
buna imkanınız yoksa bulunduğunuz ile en yakın yatılı işitme engelliler ilköğretim okuluna başvurabilirsiniz....
bulunduğunuz ildeki rehberlik araştırma merkezine giderseniz sizi yönlendirirler mutlaka.......
kolay gelsin.

nuran;

arkadasımın soyledıklrıne katılıyorum yalnız cochlea ımplant iç kulak merkezlı sorunlarda kullanılır, orta ve dıs kulaktan kaynaklanan sorunlarda sesı mekanık olarak ıleten kulak arkası,cep tıpı gıbı cıhazlar kullanılır..sorun ıc kulaktan yanı kokleada kı sınır hucrelerının koklela ıcerısınde bulunan sıvının tıtresımlerıne duyarlılıgını yıtırmesı sonucu bır engel olusmussa arkadasımında dedıgı gıbı acılen bır saglık kurulusu ıle gorusun...Eskişehir ve cevresı için içem iyidir ama basvurunuzun kabul edılmesı lazım..emınım cevrenızde rehabılıtasyn merkezlerı vardır..fakat rehabılıtasyon merkezlerınde eğitime dıkkat edın iyi bir rehabılıtasyon merkezı secın, somut basarılarını ınceleyın

mehmet turan ayrancı

Üst Alt