Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli biri kamuda çağrı merkezinde çalıştırılabilir mi?!

malidogan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhabalar.. ben devlet kurumunda çalışan normal yolla atanmış biriyim. %20 işitme engelli raporum var. başlıkta belirttiğim gibi çağrı merkezinde çalışıyorum. günde 150 200 arası telefon bakıyoruz. haliyle çok fazla gürültüye maruz kalıyoruz. bu da işitme kaybının tetikleyici unsurlarından biri. kurumuma durumumu anlattım fakat duymakta zorlanmadığım için çalışmaya devam etmem gerektiğini söylediler. buna yönelik bir rapor getirmem gerektiği aksi taktirde yapılacak bir şey olmadığını soylediler. ne yapabilirim nasıl bir yol izlemem gerekir.

o iste geri plan, masaba, herneysede bir is bulabilirsen ne ala, bulamazsan sakat kuakla aman ha telefonla butungun dinleme yaparak calisma. baska is ara derim bi sagir olarak.
valla billa kulaktaki isitme bize cok lazim. dunyayi verseler isitmeni hicbir seyle degisme. isitmeyen adami bi horluyoki toplum. gerci ben gibi alisani tinlamiyo ama, isitmeyede cok heves ediyo yaa:(

iyi kötü bir iş bulabilmişiz işte kamuda istifa etsek özelde nasıl çalışacaz orası malum.. tabi ki sağlık gibisi yok ama hayatın gerçekleri bu kardeşim kabullensekte kabullenmesekte bizimle.. daha kötüsü de var hayatta öyle bakmak lazım.

İşitme kaybı tanısının konduğu ve keskin işitmeyi gerektiren, gürültülü ortamlarda çalışamaz şeklinde ibare olan bir rapor alıp personel md.lüğüne verin. Nihayetinde kamudasın rapora göre hareket edip farklı bir iş vereceklerdir.

Üst Alt