Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli birisinin %60 üzeri rapor alması imkansız mı?

Spock

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sag 90db Sol 95 db üzerinden işitme engelleyim cihazımı cıkarttıgımda korna sesini bile cok zor duyuyorum. Özür cetvelinde baktım en yüksek %52 alınıyor sanırım aydınlatabilir misiniz? Babam vefat etti de malüllük durumu üzerinden maaş almam için %60 üzeri rapor almam lazım.iyi günler.

Merhaba evet başka bir hastalığınız yoksa, imkansız..
İşitme engelliyim hiç duymuyorum yanımda top patlat evi yak yık yine duymam ve raporum % 52
% 52 oran işitme engelliler için son rapor oranı bunun üstüne çıkamazsınız cetveli böyle.

en yüksek oran yüzde 71 bi tanıdık böyle almıştı bende en yüksek 52 zannediyodum deilmiş seninde 65 olması lazım

Konuşma bozukluğu ile % 70leri buluyor. Ama sadece işitme ise % 52'yi geçmez iki kulak.

% 65 olan arkadaşınızın farklı hastalıkları da vardır.
Eğer 2 kulakta hiç duymuyorsa son rapor oranı % 52
Benim tümörlerim var ve duymuyorum ama farklı rapor verilecek bir şeyim yok.
konuşmamda hiç bir sorun yok sonradan engelli oldum.
Dudak okuyarak anlaşabiliyorum başka bir oran olmadığı için de sadece kulaktan son oran % 52

Bazı hastaneler yanlış yapıyor dr hiç konuşmuyor işitme engelli dedin mi basıyor hem işitmeden hem de konuşmadan oranı..
Plumeria nında dediği gibi biz işitme engellilerin en yüksek oranı %52 dir.

bende öyle biliyodum en yüksek oran 52 ama başka rahatsızlığı yok duyma konuşma yok sadece yüzde 71 verdi bende biraz konuşma var 42 verdi aynı gün rapor almıştık bursa devlet hastanesinde böyle verdiler

Biz de diyoruz ki duyma haricinde rahatsızlık varsa alabilir.
Diyorsun ki arkadaşta duyma ve konuşma yok.
Yani duyamıyor ve konuşamıyor değil mi?
Konuşma bozukluğu da olduğu için daha fazla almıştır muhtemelen.

Üst Alt