Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli hiperaktif çocuğum var. Hangi spor dalını tavsiye edersiniz?

hulur

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
% 80 işitme kabybı var oglumun. hiperaktif. arada sara krizleri de geliyor. herifi yenide tutmak için sakinleştirici kullanıyoruz. çok hareketli ve çok akıllı olmasına ragmen kendini kontrol edemiyor. spor yapsın istiyorum. neler önerirsiniz..?

Yüzmek en keyifli sporlardan biridir. Olanağınız varsa bence yüzmesizi sağlayabilirsiniz.
Onun dışında, masa tenisi geliyor aklıma. Basketbol da olabilir, ama o yorucu olur diye tereddütteyim.

boyle cocuk biraz yaramazlik yapti yerinde duramadi diye hemen sakinlestiriciye sarilan velilere cok kiziyorum
apartmanin tepesine hapsedip ora bozulmasin bura kirlenmesin diye cocugu hep kisitlarsaniz
rahatiniz icin sakinlestiriciye sarilarak cocugu aptalastirirsiniz
biraz sabir varsin ele avuca sigmasin
ilgilenilen ilgi goren cocuk ne kadar hiperaktif bile olsa akillica davranir kanaatindeyim

cok tesekkur ederim kalem ogretmenim cocuk ruhundan anlayan ogretmenim
doktorlarin eline dusenin vay haline ki kucucuk cocuklar icin pskiatrik ilac yazarak omrunun basinda ,,, eeee bun dan sonrasi;
gecende bir tanidigim anlatiyordu bakin delikanli asik ki nasil asik
kardesi annesine abim biraz dalgin soylede bi psikiatre gitsin demis
anne bu ya gurbette evlat hemen telefona sarilip ya doktora gidersin ya doktora gidersin ultimatomu basinca akan sular durur delikanlimiz annesini kirmamak adina gidiyor
doktor beyimiz paksili bi guzel receteye dayiyor
ama doktorcugum ben depresyonda degilimki sevgilimi ozluyor onu dusunuyorum hep demis bizim delikanli
doktor denen seyde ne dese begenirsiniz
pakilin bi zarari yok benim oglan bilgisayarda oyunlarda yenilince uzulmesin diye veriyorum bu pakili hic uzulmuyor demis
iyimi kendi cocuguna bile psikiatrik ilaci dayiyor en cok kimyasallarin zararini bilicek adam sozde
bizim asik delikanlimizda hay bole doktorun diye receteyi yirtip atip doktora bi dozenmesi varki

sayın hulur

çocuğunuzun hiper aktif olması çok güzel spor konusunda futboluişitme engeli olan bir arkadaşıma uygun bulmuyorum...yanlız ata sporumuz olan güreş uzak doğu spor dalı olan tekvandoyu öneriyorum ben...çünkü bende eski bir tekvandocu olarak çok güzel bir spor dalı olduğuna inanıyorum...

çocuğunuzun özelliğini siz bizlerden daha iyi bilirsiniz tabi çocuğunuzada tanışmanız daha güzel olur çünki o kendinin ne tür bir sporla uğraşmak istediğini daha iyi bilir benim ki sadece bir tekliftir...

saygılarımla;
zeybek çağatan

eyvallah Allah razı olsun inş biraz daha kendini toparlasın güreş yada yüzme ye agırlık veriyorum inşaallah hayırlığı olur

Bir işitme engelli olarak Yüzme diyorum. Ayrıca kendisine kitap okuma sevgisi kazandırmanız çok çok iyi olur. bol bol resimli kitaplar alın, ve okuması için destek olun (okumayı biliyorsa, yada öğrendiğinde) :)

Üst Alt