Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli kadına dayak :(

Burada kabahat kimde gerçekten
Şöforun çekil dediğini duymuş ama
Hatta küfrü bile
Kamyon üzerine geldiğini gördüğü halde çekilmiyor
Kendini bir şey mi sanmış kadın
Öyle değil mi -DORLİON-

Şöförde tabi kimde olcak zorro

Kadın şikayetçi oldu tabii
Kadına el kalkar mı, eşim beni bu hale getirseydi boşanma davası açardım. Bu kişilerin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Bu olayda kim haklı İron

Kadın haklı , kadın olduğu için değil tabii ki . Yaya çarpmak veya darp etmek hiçbir suçu meşru kılamaz .

Kamyoncunun öküzlüğü mü desek yoksa eğitilmemiş kişilerin topluma verdiği zarar mı desek bilemedim . Bir çok yerde kaba ve eğitimsiz kişiler kendini belli ediyor . Yönetmeliklerde de hata var , her yıl ehliyet sahibi kişileri psikoteknik denetimden geçirmesi gerekir .

Bu haltı yiyenler sağlıklı oluyor da ruhsal rahatsızlığı olup tedavi görenlere ehliyet vermeyen sistemide eleştirmek gerekir . Raporludan değil raporsuzdan korkun derim .

Birgün banada toslarsa şaşırmayın:D

Dikkatliyim gerçi yolda nasip

Bu kadın belki cihaz takmıyo taksa duyarmış

kadin gene duymuyorum desede dilli dudukmus.
allah duymayan konusamayan sagirlari bu sofor gibi naletlerin serrinden korusun demekten baska ne denir.

sahranil

Keşke herkes senin gibi dikkatli olsa âËœº

Bu olayda gözlerin konuşması yeterdi
Kadının çenesi durmamış ifadede bile kocayı karıştırıyor.
Ama herhalde aklı başına gelmiştir dillenemez.
Tabii şöfördede suç var saygısız aceleci aksi.

Öyle değil mi @-mka

allahallah kadin milletiyle bi zoru oln gibi segirtiyo bu erdalda:eek:
kolaymi kadinin cektikleri:(bir feminist olarak uzuldum ama ulke basibos halde, hapisaneler doluyken cokta bel baglamamak lazim adalet duygusuna.

Annemide ben kolluyom yolda çok dikkatsiz markete gider çanta biyerde ışıkta beklemez geçmeye çlşır:D

Kadına üzüldüm ne diğim bazen duymuyoz çoğunu

Kafa dalgın oluyo

@Zorro

Ceza davası açılır bayana şiddet uygulamış darp raporu var eğer bunu yapan kişinin daha önce sabıka kaydı varsa hapis cezası alır .

ilk suçu buysa ceza davası para cezasına döner ve belediyede temizlik işleri gibi kamu yararına suçluyu çalıştırırlar.

Ne olursa olsun bir bayana vurmak asla affedilir bir suç değil ister engelli olsun ister olmasın isterse eşin olsun vicdan sahibi olmak lazım.

günümüzde insanlar çok gergin herkes patlama noktasında vicdan denen bir şey kalmamış birde aile terbiyesi ve eğitim şart kardeşim ben bizim insanımızdan nefret eder hale geldim.

İron

sözüm burdakı olay için değil ama ne olursa olsun bır bayana vurmak asla affedilir bir suç değil sözünüde doğru bulmuyom öyle bayanlar varkı analarının ak sütü gibi sopayı hakediyo hemide eşşek sudan gelınceye kadar.

böyle dedım dıye bayanlar alınıp hissi bazı baylarda yalakalık olsun dıye laf atmasın .çünkü dediğim tiplerden çok var.

ataerkil bi duzende aile terbiyesi gormeyenler el kaldirabilir kadina cocuga. ee nolor;gucu yetende ona. kari sopasi yiyip madara olurlar iste bu kafalar:eek:
sopayla dovmekle kimse muzaffer olamaz, ola ola kucuk duser.
adam gibi gecinmek varken salyalarini akitip ilkelce kavga eden toplumlar her zaman kaybetmeye mahkumdur....

Diğer rahatsızlıklarıyla birlikte yüzde 61 oranında engelli olan Yüksel Güzel'in şikayeti üzerine Antalya Emniyeti, çalışma başlattı. Bu sabah verilen eşkaller üzerinde çalışan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. Güzel, yakalanan iki kişiyi teşhis etti. Gözaltına alınan H.K. ve A.H.'nin emniyetteki sorgularının ardından yarın sabah savcılığa sevk edileceği belirtildi. Şüphelilerin polisteki ifadesinde tartışmayı kabul ettiği, ancak fiziki müdahalede bulunmadığını söylediği öğrenildi.

Şüphelilerin gözaltına alınması haberini duyan Yüksel Güzel, "Oh, çok mutluyum" diye tepki verdi. Bu kişilerin tutuklanmasını isteyen Güzel, şüphelilerin kısa sürede yakalanmasını sağlayan polise teşekkür etti.
21 Eylül 2018 Cuma 19:10

Bak Fiziki müdahalede bulunmamışlar😞
Kadın oh oh demiş

-mka

kardeşim konu burada işitme engelli kadına şiddet ama senin bahsettiğin olay apayrı kısaca özetliyorum ne olursa olsun ister kızın ister eşin ister bacın ister anan kadına şiddet uygulayana ve tehdit edenlerin hepsine karşıyım. eşinle geçinemiyor musun boşan kardeşim karın seni aldattı mı boşan kardeşim niye öldürüyorsun sormamız gereken soru bu

ben ne adamlar tanıdım asarım keserim diyen ve cezaevi görmüş insanlar bunlar karıları başka erkekle birlikte oluyordu değmez yani kadını öldürüp cezaevine girmeye evet çok zor bir durum aldatma tabi ki kolay değil ama yasalar öldürmeyeceksin diyor. bugün bırak bayana vurmayı yada eşine vurmayı tartışma esnasında üzerine yürüsen bile cezaya giriyor. kanunlar bayanlardan yana araya birde aile sosyal politikalar bakanlığı girip 3 ay uzaklaştırma veriyor.

Türk kadının genleri bozuldu haklısın eskisi gibi değiller annelerimiz ne yokluklar ne sıkıntılar ne zor günler görmüş yine kocasının dizinin dibinde oturmuş şimdiki bayanlar ne yokluğa gelir ne sıkıntıya hepsi hazır beleşçi olmuş koca parası yiyorlar bayanlar aldatma konusunda erkekleri solladı ve kendilerini öldürtür yine de sana eyvallah etmez maalesef Türk Bayanlarının da dengesi bozuldu.

shukufe
Kurban olduğum bir günde şu erkekler için iyi bir yorum yaz ya :eek:

Haberin dışına çıkmazsanız sevinirim tartışma olsun diye açmadım

Herkes kendi seçimini kendi yapar erkenide kadınınıda

Şansına kalmış ne çıkarsa

İyi tanımadan evlenmiceniz

Haberle ilgili yazın

İşitme engellilerin yaşadığını normal insanlar bilmez kakıpta adam iyi halt etmiş gibide yazmayın

Dün banada tosluyodu pazarda:)

Tam konuyu açtım aynısı oluyodu

Pazarcı kamyoneti

Ne bilcek benim duymadığımı konuşuyoduk annemle

Bibaktım karşıda kamyonet;)

hemen hemen ankara sokaklarinda olagan isitme engelliler icin bu durumlar. butun kaldirimlar araba dolu. komsu bakkaldan ekmek almak icin bile gozumuzu 4 acmak zorundayiz sokakta.
ise gitmek icin acele eden,isten bunalp eve kapak atmak icin kaldirima park edecekler diye duyanlarain bile korkulu ruyasi.

konuyu kadin erkek meselesine cekmenize sasirdim iron bey. kim kimi aldatmis. kim kimi oldurmus hicte alakasi yok.
bu arada feminizmi yanlis anlama,feminizm erkek dusmaligi degil, kadin erkek esitligini savunmaktir.

shukufe
ben dıomkı illa kadını mı dövek.dediğim şu dayagı hakedenler var ama sen ataerkıl düzende aile terbiyesi deyıksin.terbiye aldım dıye hakedene ahkkını vermeyım mı.terbiye bunu emreder hakedene hakkını ver....

İron
burdakılerın hepsı dogru.yasalar kadınları şımartı boşanmalar arttı.
düşüncemde değişme yok dediğim gibi dayağı hakeden kadınlar var.hepsi demiyom ama var..

hozgul

ne kadar kırmızıları yaksanızda (begenmeme yapsanızda)talıhsız açıklama ilkel davranış ve ataerkıl aile terbiyesi almış desenızde deselerde düşüncem aynı.boş yere bana bu lafları söylemeyın inandırıcı değilsiniz erkekelrın hayatını karartan alınlarının akıyla dayagı hakeden kadınlar yokmu ben tamamını kasmetmedıgmı bi kez daha diim sizde düşünün gerçekten dayagı hakeden yokmu.burda olmuyosa ayrıl bilmem ne yap dıenler başalrına gelınce kadına dayagın en alasını atarlar .bakmayın burda ahkam kestıklerıne.kabul etsenızde etmesınızde gerçek bu.hadi şimdi hep beraber bu mesajımdada kırmızıları yakın etraf kızarsın ama bunu yapmadan yazdıklarımı tekrar okuyun.

-mka

Böyle düşünmenizin sorumluluğu tamamen siz ait değil elbette. Çevreniz, biz, öğretmeniniz, bu ortamlar vs. hepsinin etkisi. Bizim yapabileceğimiz ise düşüncelerinizin hatalı olduğu konusunda sizi ikna etmek, en azından denemek.

Sorunuz yanıtsız kalmasın: "Her durum ve şartta, asla, kat'a, zinhar ve kesinlikle" hiç bir kadın dayağı hak etmez, layık bulunmaz, bulunmamalıdır. Kendinizi ve sonra da bizi sukunetle dinlemeniz yani az dahi olsa tefekkür etmenizi salık vermekten başka yapacaklarımız sınırlı.

Ancak kadına karşı (her koşul ve şartta) şiddet olumlanamaz, desteklenemez, tavsiye edilemez, onaylamaz. Özgür bir platformda tartışıyor ve fakat şiddet ve övgü veyahut olumlama kabul görmemiz mümkün değil. Binaenaleyh lütfen artık bu konuda yazmayın!

-mka

bu kafayla yasadiginiz surede size siddet uygulayabilecek kadin milletide olabilir sizin gibi kafada olanlar:)
kabul edebiliyormusun kadin sopasi:)
ister kabul et ister kabul etme
siddetle bir yere gelinemez.
hayatta yalniz kalmaya aday birisisiniz

shukufe
dam başında saksağan vur belıne kazmayı
yahu nıye anlamak istemiyon istemiyonuz ben illa kadına sopa atılsın demıyom ama öyle kadınlar var kı SOPAYI fazlasıyla hak ediyo.yokmu zıvanadan çıkaran sizlerinde kzıdıgı dövmek istediği burda kadın savuncusu kesılmeyın benide kadın düşmanı görmeyın.gene dıom hep dıecegım hak eden kadın var.

Sorunuz yanıtsız kalmasın: "Her durum ve şartta, asla, kat'a, zinhar ve kesinlikle" hiç bir kadın dayağı hak etmez, layık bulunmaz, bulunmamalıdır.
Binaenaleyh lütfen artık bu konuda yazmayın!
cevabınıztrübünlere oynamak gibi bişi.sadece son kızım kadına şiddet layık bulunmamalı amenna ama bunun için kadında bişi etmeli dayak yemek için elınden gelını yapan kadınlar var.bak tüm kadınlar deyıp genelleme yapmıom.benı kadın düşmaı olarak görmeniz genelleme yapmadıgımı görmemeniz geen dıecegım azda olsa hak eden var bakın tamamı demedım.anlayarak okuyun mesajlarımı bu lafım sadece size değil genelleme yapmadıgım halde bana kadın düşmanı dıen dıeceklere.

sayın mod yazma desenızde yazarımm.ne yani illa sizin görüşlerinizmi dogru benm görüşümde bana göre doğru

not : benım gibi bazı kadınların daygı hakettıgını düşünen ve dövmegı içinden geçirenler burda trübünlere oynayarak kadın savuncusu rolünde oynuyolar ne ben kadın düşmanıyım nede onlar kadın dostu.kadınların hepsi masum değil.

7 tane kırmzı yakıp begenmeme var sağolsunlar var olsunlar o rakam 7 değil 70 de olsa düşüncem aynı. evet şimdi 7 kırmzıyı artrın yokmu arttıran :D

Şu dayak muhabbetini kapatın:)

Mka daha fazla uzatmazsan sevinirim

Şiddet, insan olamamış varlıkların başvurduğu eylemdir. Şiddetin her türlüsüne, insanlık adına HAYIR!

hemen hemen ankara sokaklarinda olagan isitme engelliler icin bu durumlar. butun kaldirimlar araba dolu. komsu bakkaldan ekmek almak icin bile gozumuzu 4 acmak zorundayiz sokakta.
ise gitmek icin acele eden,isten bunalp eve kapak atmak icin kaldirima park edecekler diye duyanlarain bile korkulu ruyasi.

konuyu kadin erkek meselesine cekmenize sasirdim iron bey. kim kimi aldatmis. kim kimi oldurmus hicte alakasi yok.
bu arada feminizmi yanlis anlama,feminizm erkek dusmaligi degil, kadin erkek esitligini savunmaktir.

yerim senin feminizm düşüncelerini kadın erkek eşit mi? bayanlar eşitlik konusunda erkekleri geçti aldatmalar artık kadınlar tarafından oluyor erkek bırak kadına vurmayı üzerine yürüse kadın şikayet ettiği an 3 ay evden uzaklaştırılıyor nafaka çocuk parası maddi ve manevi tazminat mal paylaşımı hepsi kadından yana zavallı erkekler evlenmeye tırsıyor bazı kadınlar evlenip boşanmayı tazminat almayı meslek haline getirdi.
Bayanlara karşı şiddete karşıyım shukufe ama her bayan senin gibi hanım hanımcık değil işte

Üst Alt