Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
düşüncemde değişme yok dediğim gibi dayağı hakeden kadınlar var.
cevabınıztrübünlere oynamak gibi bişi.sadece son kızım kadına şiddet layık bulunmamalı amenna ama bunun için kadında bişi etmeli dayak yemek için elınden gelını yapan kadınlar var.bak tüm kadınlar deyıp genelleme yapmıom.benı kadın düşmaı olarak görmeniz genelleme yapmadıgımı görmemeniz geen dıecegım azda olsa hak eden var bakın tamamı demedım.anlayarak okuyun mesajlarımı bu lafım sadece size değil genelleme yapmadıgım halde bana kadın düşmanı dıen dıeceklere.Sorunuz yanıtsız kalmasın: "Her durum ve şartta, asla, kat'a, zinhar ve kesinlikle" hiç bir kadın dayağı hak etmez, layık bulunmaz, bulunmamalıdır.
Binaenaleyh lütfen artık bu konuda yazmayın!
sayın mod yazma desenızde yazarımm
hemen hemen ankara sokaklarinda olagan isitme engelliler icin bu durumlar. butun kaldirimlar araba dolu. komsu bakkaldan ekmek almak icin bile gozumuzu 4 acmak zorundayiz sokakta.
ise gitmek icin acele eden,isten bunalp eve kapak atmak icin kaldirima park edecekler diye duyanlarain bile korkulu ruyasi.
konuyu kadin erkek meselesine cekmenize sasirdim iron bey. kim kimi aldatmis. kim kimi oldurmus hicte alakasi yok.
bu arada feminizmi yanlis anlama,feminizm erkek dusmaligi degil, kadin erkek esitligini savunmaktir.