Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli kızım için Anadolu Lisesi sınavsız kayıt hakkı..?

ferdi4141

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Isitme engelli kızimı meslekliselerine olduğu gibi Anadolu lisesine sınavsız kayıt yaptırabilirmiyim .?

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla maalesef artık tüm mesleki eğitimler hariç tüm okullarımız Anadolu Lisesi olmuştur.Anadolu Liseleride puanla yani tercih sistemi ile alıyor

direk daha detaylı bilgiyi milli eğitim bakanlığının [SIZE=5]ALO 147[/SIZE] nolu Telefonundan öğrenebilirsiniz

Sanirim yanlis sormusum ben anadolu ogretmen lisesi demistim bize cok yakin ve kaydimizi oraya yapmak istiyoruz

Anadolu ogretmen liseleri degismis fen lisesi olmus her okulda kendimi yapicak sinavini simdi nasil olucak

Fen Liselerine yüzdelik dilim ile veya yeni açılan Fen Liseleri için TEOG puanına esasen kayıt yapılmaktadır.

Fen liseside ogretmenliseside meslek lisesi statusundemidir sehit cocuklari ve isitme engelli cocuklarin sinavsiz kayit hakki bu okullara mumkunmudur ?

Meslek lisesi statüsünde değil Fen liseleri

isitme engelli diye sana iltimas yapmazlar. isitme kaybi azsa, sinavda iyi puan yapmissa zaten su anadolu lisesini kazanmis kayit hakkini elde etmistir.
sayet sinav kazanma gibi bir durumunuz varsa hic tingirdamadan kaydini yaptirirsiniz anadolu lisesine. bu bide fen lisesi.
fazla hayal kurmayin.cocuk evde kendiniz ogretip o da hevesliyse okuyabilir anadolu lisesinde. turkce ogretimde bile zor duyup anlayan isitme engelliler ingilizce egitim veren anadolu lisesinde cok basarili olamayacagini dusunuyorum ileri bir isitme kaybi varsa.anadolu fen liseleri puanlari yuksek.

Ben görme engelliler ilk ögretim okulundan mezun oldum %50 görme engelli raporum var anadolu liselerini tercih ettim ama hiç bişey çıkmadı yedekte kaldım 327 gibi bir puanımm vardı ek puan felanda yoktu zaten.

Üst Alt