Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli memur MEB'de ne tür görevlerde çalışıyor?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
işitme engelliler milli eğitimde hangi kadrolarda çalışabiliyorlar ?bilen var mı?
öğretmenlikten memurluğa geçmeyi düşünüyorum da.......

Bende sizin durumunuzdayım. Ama benim kulaklar 5 yıl daha idare eder beni. En son işitme testim sol 36, sağ 42. Sonrasında ben de bir memurluk düşünüyorum. Sosyal hizmetler müdürlüğü veya kütüphane tarzı bir yere geçmeyi düşünüyorum. Memuriyete geçmeden önce iyice bir araştırın, sonra pişman olacağınız bir yere geçmeyin. Memuriyet işiniz olursa geçiş aşamaları için beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Geçmiş olsun.

benim kulaklar ikisi de total
benimkilerin işi bitmiş yani
sosyal hizmetler de olabilir mi sadece milli eğitim değil mi

İşitme engelli arkadaşlara İdari işler, öğrenci işleri gibi masabaşı işler verirler.

Nuran Hanım size coclear implant tedavisini öneririm. Doktorunuz böyle bir tedavinin sorununuzu çözeceğini belirtirse bence bu tedaviye sıcak bakmalısınız. Çünkü cochlear implant cihazı takılmış bir ingilizce öğretmeninin mesleki yaşamını devam ettirdiğini duymuştum. Size de uygunsa bu tedavi öğretmenlik mesleğinize devam edebilirsiniz.

eşim cochlear implantlı ben kulak arkası kullanıyorum .......
çok araştırdım cochlear implant ile bu kulak arkasından aldığım verimden daha fazlasını alacağımı bilsem hiç durmamm..
ama inanmıyorum....:(
o ingilizce öğretmenini duymuşsunuz benim görüp konuşmam lazım ki net bi fikrim olsun.......
hem 15 yıl öğretmenlik yaptım zaten.....
devam etmek isterim ama olmayınca da kendimi yıpratmak istemiyorum...
ilginize teşekkür ederim yine de...:)

arkadaşlar bende makina teknisyeni görevini yapıyorum 14 yaşımda menenjit hastalığı sonucu sağır oldum total duyma ama coclaer implant ameliyatı hayatımı değiştirdi şükür duyuyorum herkese tavisye ediyorum hep birlikte sesli dunyaya merhaba :)

[FONT=sans-serif]cochlear implant Nedir veya kimler kullanabilir ?[/FONT]

the game kullanıcı işitme engeliller cochlear implant ameliyatla takılan bir işitme cihazıdır genelde küçük çocuklara uygulanıyor ama biz yetişkilerede olur yani %80 diyeyim kbb bölümlerine baş vurun geçmiş olsun...

Üst Alt