Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli oğlum için, İşitme cihazı önerilerinizi alabilir miyim?

AFİLLİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar...ben aranıza oğlum için katıldım.işitme engelli ve cihazla ilgili sorunlarımız var.sizden yardım almak istiyorum .tam olarak siteyi nasıl kullanacağımıda bilmiyorum .rasgele konu aç bölümüne basıp yazmaya başladım.umarım doğru dur

şu an oğlum oticon sumo dm kullanıyor ama artık eskisi gibi verim almıyoruz.şimdi yeni bir cihaz almaya karar verdik ama ne alalım bilmiyoruz önerilerinizi bekliyorum.kaybımız sağ 95 sol98 .yine otıcon mu alalım ne dersiniz

oticonun AGIL modelini dene çok temiz ve kaliteli ses veriyor ama fiyatı bir az pahalıdır.ama bu çocuğunuzun sosyal hayatı için hiçbir şey değil bnce

merhaba...
öncelikle geçmiş olsun. oğlunuzda çok ileri derecede işitme kaybı var. sumo dm çok ileri derecedeki kayıplar için piyasadaki az sayıdaki modelden ve en iyilerden biridir. diğer modeller ise phonak'ın naida serisi ile widex p38 modeli (widex'inki biraz eski bir model). hareketli bir yaşamları olduğu ve kulak kanalları da vücut gelişimen paralel sürekli büdüğü için çocuklarda kulakarkası cihaz önerilmekte. kanımca oğlunuzu öncelikle bir kbb uzmanına muayene ettirmeniz ve işitme kaybının genel bir değerlendirmesini almanız, daha sonra onun da önerisine göre hareket etmek. sumo dm yetersiz geliyorsa belki koklear implant düşünülebilir. işitme cihazıyla devam edecekseniz, sumo dm'in ayarlarını yeniden yaptırabilirsiniz veya yeni bir cihaz istiyorsanız, naida V veya IX modellerini de deneyebilirsiniz.

satlas,
agil oticon'un yeni bir modeli ama her kayıp türüne uygun olmayabilir. çok ileri kayıplar için çok daha güçlü bir cihaz gereklidir, sumo dm veya phonakl'ın naida'sı gibi...

95 db işitme kaybını agıl modeli bnce rahatlıkla karşılar ama işitme kaybı daha yukarıdaysa onu bilemem

widex senso p38 ve otıcon sumo dm 108 95 kaybıma en uygun cıhazlar bunlar varsa bilmediğim daha güçlü cihaz söyleyin gidip deneyeceğim teşekkurler

resou nd spark guzel ama iste ondada cift mikrofon yok galiba sesi az gelm ele beraber kendi canta cihazimi ustun gordum oticon sumodan cok daha iyiydi spark fiatida ucuz 1800 2000 arasi

Üst Alt