Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli olarak çalışanlar deneyimlerinizi merak ediyorum?

Feyza.gm

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben işitme engelliyim. Bu sene üniversiteden mezun oldum. Ve iş bakıyorum oraya buraya. Ben işitme engelli olarak çalışanların deneyimlerini merak ediyorum. Nasıl çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz kolaylıkları zorlukları arkadaşlık ortamları falan nasıldır? :confused::confused:

EKPSS ye girdim. fakat eylülün başında mezun olduğum için 1.tercihlerde tercih yapamadım. o yüzden 2. tercihlere kadar iş bakıyorum. :)

Feyza.gm

özel sektörde cok zor cünki biri birşey diyor anlıyamıyorsun yada yanlış anlıyorsun haliyle hem kendine sinir oluyorsun
bıkdırıyor yani ne bileyim ama sevdigin iş olur aynı iş yerinde sevdigin bir kız olur :D o zaman herşeye katlanırım katlandımda o yüzden
herşey sevgiyle aşılabilir bana göre :D
tek kulakdan yüzde 12 verdiler diger kulak normal seviyede duyuyor
buna ragmen iş bulamadım bulsamda özel sektör engelli sınıfına koyuyor devlet ise engelli sınıfına koymuyor
yani iş yönünden cıkmaza giriyorsun özel sektör iş başvurularına olumlu bakmıyor tamamen insiyatif meselesi gibi

yani devlet en iyisi diyorsunuz ? anladmm özel sektör evet normaldede cok zormuş

Tabikide devlet daha iyidir.. devlet sana kadro verir, yüz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece kimse seni işten çıkaramaz.. ama özel sektörde adam isterse senı işten çıkarabılır.. başkasını alır.. o yüzden sen kadrolu olmaya bak..

anladm çok teşekkür ederim.. inşallah 2. tercihlerde istediğim kadro açılır :)

öğretmenlik için aldığım stajer eğitiminde zorlukları oldu. okul ortamı gürültülüdür malum ve çocukların yaklaşımı daha önce işitme cihazı görmemişlerse garip garip anlamaya çalışmaları:) atandıktan sonra hepsini aşacağız inşAllah.

amin teşekkür ederim.. ZAMANınötesinde hmm bende öğretmenlikte o tür zorluklar yaşarım diye tercih etmemiştim öğretmenlği :)

@Feyza.gm risk aldım ama öğretmenliği seviyorum Allah utandırmasın inş.:)

üniversitede yaşadığın ortamdan pek farkı olmayacak işortamının. ve üniversiteyi ne güzel bitirebilmişsin demekki işinde de yapabilirsin. o yüzden cok kafana takma bunu.

Üst Alt