Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli olarak ilçe MEM'e atandım. Görev verdikleri birimde çalışamıyorum!?

Proasker67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
İlçe milli egitim müdürlügüne memur olarak atandım , bugun ikinci günüm oldu.
Benim iki kulağımda da yüzde 70 işitme kaybı var , kulak içi cihaz kullandığım halde normal bireyler gibi maalesef anlayamıyorum,özellikle kamusal alanlarda arkadaş ve aile cevremde iletişim sorunum yok.

Herneyse konumuza gelecek olursa , atama birimine verdiler ben ordaki arkadaslar gibi sürekli iletişim kurarak calışmam şansım yok.Bana calışma konusunda yardımcı olurlar mı ?

Hem yeni ortama girmenin verdiği tedirginlik hemde konusalan seyleri anlayamamak cok kötü dostlarım...
Herşeyi yapabilecek beceriye sahip olup önüne engeller cıkması...

Öncelikle çok sevindim sizin adınıza atanmanız kaç puan ile oldu hayırlı olsun insanlar hep bir bahane arar engeliniz olmasa bile inanın sasce kendinize güvenin biraz zaman verin baktınız işiniz zorlaştı çünkü o zmanda amiriniz ile bu durumu paylaşın eminim yardımcı olucaktır sonuçta engeliniz var yardımcı olucaklardır emin olun çok geçmiş olsun tekrardan

Üst Alt