Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli olduğuma dair sticker kullanmadığım için trafikte ceza kesilir mi?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
İyi günler. Ya benim H ehliyetim var ve işitme cihazı kullanıyorum.. Örneğin ben arkadaşımdan normal arabayı aldım, hadi trafik polisi bir yerde beni durdurdu, ruhsat hazır ehliyette hazır araba normal, fakat arka cama işitme engelli diye birsey yapıştırmadım. Sizce bana trafik cezası keserler mi??

Ben yakalandım bu şekilde ceza filan kesmedi hiç bir şey demedi bırakıp gitti ama illaki bir cezası vardır ne kadar acaba.?

Valla İlker abi aynı benimde öyle, ilçe trafik durdurdu, ehliyet ruhsat sorgulama yaptı, ondan sonra geç dedi.. Ama illeri bilmem??

Ben H sınıfı ehliyetimi 1999da aldım. Hiç bir zaman sticker yapıştırmadım, hala öyle kullanıyorum. Bunca yıldır sadece 3 kez durduruldum, ikisi hız yüzünden diğeri de rutin trafik kontrolüydü, hiç birinde de stcker yok diye ceza kesilmedi. Bir Trafik Şube Müdürlüğü'ne gidip bilgi alabilirsiniz.

Ceza kesilmemiş ama işitme engelli olduğunuz anlaşılmadığından kesilmemiş sanırım...
Eğer anlamış olsalardı mutlaka ceza keserlerdi.. İşitme engellilerin sticker takması "zorunlu"...

İşitme engelli olduğumu tabii ki anladı, ehliyetim h sınıfı sonuçta engelimin ne olduğunu sordu ben de işitme engelliyim dedim, ayrıca engelli kartımı da gösterdim. Sticker olmadığı için değil hızdan ceza yazıldı.

Eşref zamanına denk gelmemişsiniz diyelim o halde.. :)

Üst Alt