Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler dizi oyuncusu olabilir mi?

Burak123321

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İşitme engelliler dizi oyuncusu olabilirmi sürekli bunu araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz

burak bey yazdıklarınızdan hiç duymayanları değilde bizim gibi işitme kaybı olanları soruyor iseniz düşünmek lazım oyuncuların dile getirdikleri söylem ve skeçleri kamera arkasından tekrar etme yolu ile telkin ediliyorsa beş söylenenin üçünü ya duymayız yada yanlış yorumlarız gibime geliyor (bir de yönetmen fırçası yemeyelim):cool:kişisel görüşüm varsa ehil arkadaşlar hep beraber dinleyelim

İşitne Engelliler Dizi Oyuncusu Olabilirmi Yardım ederseniz sevinirim

işitme engelliyim hayalim dizi oyuncusu olmak 15 yaşındayım hangi tiyatroya gitmem gerek 16 yaşında filan cast ajanslarla görüşecegim belki lütfen yardım edebilirseniz çok sevinirim :confused:

Aslında skeç ve replikler ezberdir, cevap vermek için karşıdakini duymak gerekmez.
Ancak gerçekçi olalım çok ender durumlar haricinde de engelsiz insanlar dururken tercih edilmez.
Ha filmde işitme engelli rolü olur o ayrı.

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz kardeşim ancak yine de önce Eğitimini al ve oyunculuk dışında bir meslek sahibi ol ki kendi ayakların üzerinde durabilesin. Eğitimin devam ederken de amatör tiyatro gruplarına katılır ve gerçekten istediğin şeyin bu olup olmadığına karar verirsin.

browa seldacik:p
isitme engellinin hafifide agirida iletisimde konusmalari anlamakta zorluktur:(ayaginiz yere guzel basan birisiyseniz oyle hayallere hulyalara bosverir el sanatlari grafik bilgisayar uzerine egitim almaya bu yonde ilerlemeye odaklanirsiniz isitme engelinin ne oldugunu bilirseniz
kimse hayal kurmasin duyan insanciklar biz isitme engelliyle iki laf etmrkten bile fersah fersah kaciyor normal hayatta

teşekkürler şuanda yeteneklerim varmı bilmiyorum ama bi tiyatroya gidecegim İnşallah Bi hayalimi gerçekleştirebilirim

Üst Alt