Merhabalar , ben bir konu hakkında yardım almak istiyorum , işitme cihazı kullanan oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı , ve edindiğim bilgiye göre cihaz kullanan bireyler için okul vs gibi yerler için fm sistemleri varmış , Avrupa'da ve Amerika'da tüm okullarda mecburi bir uygulama bu , tatbiki bizim ülkemizde böyle birşey söz konusu bile değil ,
şimdi ben bu sistemi kendi imkanlarımla halledicem ancak oldukça maliyetli bir uygulama , benim imkanım var alabiliyorum ama bu sistemi alamayacak birçok çocuk ve ailesi var , eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile bu konuda elimden gelen herşeyi yapıcam , fakat neler yapıldı şimdiye kadar be neler yapılabilir bunu araştırıyorum ,
bana bu konuda yardımcı olabilecekler yazabilirmi, şimdiden çok teşekkür ederim
şimdi ben bu sistemi kendi imkanlarımla halledicem ancak oldukça maliyetli bir uygulama , benim imkanım var alabiliyorum ama bu sistemi alamayacak birçok çocuk ve ailesi var , eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile bu konuda elimden gelen herşeyi yapıcam , fakat neler yapıldı şimdiye kadar be neler yapılabilir bunu araştırıyorum ,
bana bu konuda yardımcı olabilecekler yazabilirmi, şimdiden çok teşekkür ederim