Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler için okul vb. yerlerde FM sistemleri varmış..?

Yaprakcapraz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar , ben bir konu hakkında yardım almak istiyorum , işitme cihazı kullanan oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı , ve edindiğim bilgiye göre cihaz kullanan bireyler için okul vs gibi yerler için fm sistemleri varmış , Avrupa'da ve Amerika'da tüm okullarda mecburi bir uygulama bu , tatbiki bizim ülkemizde böyle birşey söz konusu bile değil ,

şimdi ben bu sistemi kendi imkanlarımla halledicem ancak oldukça maliyetli bir uygulama , benim imkanım var alabiliyorum ama bu sistemi alamayacak birçok çocuk ve ailesi var , eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile bu konuda elimden gelen herşeyi yapıcam , fakat neler yapıldı şimdiye kadar be neler yapılabilir bunu araştırıyorum ,

bana bu konuda yardımcı olabilecekler yazabilirmi, şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba yazınızın üzerinden uzun zaman geçmiş ama inşallah gorursunuz.bende kendi çocuğum için almayı düşünüyorum ama gerçekten faydasini gördünüz mü

Üst Alt