Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler için tedavi var mı?

valla omrumu duymak icin doktor doktor gezerek harcadim diyesim var:(
duymak icin o kadar ameliyatlar oldum diyesim var:(
elaleme muhtac olmadan bende telefonu kullanabileyim diye koklear implant ameliyati olup kulaktaki azcik isitmeyide kaybettim diyesim var:(

genEde moralinizi bozmayin, sinirsel degilse isitme kaybiniz belkim doktorlar care bulabilir:p
sallayiiin duymayiverelim, hayat saglikli olduktAN SONRADA GUZEL DIYESIM VAR:eek:

off işitme engelliyim hayallerimi gerçekleştirmemekten çok korkuyorum

Hayallerin nedir?

Gerçi Shukufe'nin dediği bende de oldu İmplant taktırdım çok da işime gelmedi..

hayat güzel herşeye rağmen...

Hayallerim Başka Ülkede oyunculuk olmak Çok zor olduğunu bende biliyorum

.
dusle hayalle yasamak ardindan ugrasmak sen icin simdiki zamanlarda iyi olabilir ama.
amasi; o kadar ugrascan uyandiktan sonra nemi; hayal kirikliligi.:(aynibenim duymak icin hayallerinin ardindan gidince ayaga kalkmak baya is arkadas.
oyunculuk icin her turlu karaktere girebilecek, her turlu konusmaya bileceksin:)bilmem ben kucuklugumden beri duymadigimamidir hic numaraya bas vurmadan icimdekini pattadanak soylerim:eek:istesemde rol hic yapamam. bundan da memnunum.
vazgec oyunculuktan bence. bilgisayar ortaminda yapabilecegin egitimler yoku. biz isitmeyenler icin en iyisi.

bide soyleyeyim sana, isitmede zorlananlar anadiliyle konusmayi haydi haydi anlar ama su gibi bildigi ikinci dilde bocalar bence.

shukufe Üniversiteye Geçebilirsem eğer geçersem üniversitede eğitim alırım inşallah kolay olur üniversiteye kadarda konuşmam gelişir zaten

Mr.no Teşekkür ederim sizin gibiler bana umut veriyor :)

Anadolu Üniversitesi Engelliler entegre yüksekokulu : istediğimiz egitimlerden veriyorlarmı

hayır sadece 4 bolum var. Seramik, grafik sanatları (4 yıllık )
Bilgisayar operatörlüğü, yapı ressamlığı (2 yıllık)

cok cok fazla sanat gezileri , kulturel aktiviteleri, gezilere falan katılıyorsunuz. sergiler yapılıor her sene. sanata değer veren bi okuldur. hatta tango dersleri bile vermişlerdi öğrencilerine. saymakla bitmez.

cok cok iyi bi okuldur. tavsiye ederim.

Burak Bey, muzir kardeşimiz ağzımızdan almış lafımızı... Söyleyecek bir şey bırakmadı...
Önerim grafiker ol... Çünkü büyüklerimiz Grafiker ne iş yapar diye sorar ve asla çözemez. İşe gizem burada kalır sende hava basarsın...

dizi oyunculuk eğitim vermiyorlarmı acaba ya yada başka yerlerde dizi oyunculuk eğitim veren varmı

Sinema ve televizyon bölümü Anadolu üniversitesinde bünyesinde var Ancak Tiyatro ve dizi oyunculuğu çok farklı bir branş... Anadolu üniversitesinde bünyesinde yok ama amatör topluluk var.

Dikkat çekerim Engelliler Entegre Okulunda o branş yok. 4 ayrı branş var: Yukarıda yazdık... Sinema ve TV farklı branş olduğu için Engelliler Entegre Yüksekokulu değil, faklı fakültede (İletişim Fakültesi sanırım)..

Cesaretin varsa Farklı Üniversitede eğitim alabilirsin ama Dizi oyunculuğu pek yok.

valla benim hayalim dizi oyuncusu olmak o yüzden sıkı eğitim almam lazım

Üst Alt