Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler öğretmeniyim. Çalışmak için MEB ile Çocuk Esirgeme Kurumu..?

engelSİZ55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba!

Ben işitme engelli öğretmeniyim ve umarım bu atamalarda göreve başlayacağım.
Karar veremediğim konu ise çalışmaya başlayacağım yer.
Milli eğitimde atamam olmadı ama şimdi çocuk esirgeme kurumlarında acıklar var. Oraları yazmayı düşünüyorum ama çalışma şartları nedir bilmiyorum.
Milli eğitimden farkı nedir. Özlük hakları (maaş, tayin özür tayinleri, yıllık izin)

Bir de amadolu üniversitesi İÇEM hakkında bilgi almak istiyorum.

Umarım bana yerdımcı olabilecek kişiler çıkar.. :(

İçem hakkında tam olarak ne öğrenmek istiyorusunuz..
içem işitme engelli çocukları eğitim merkezı olarak anadolu unı yunusemre kampusu ıcerısınde bulunur.ben içem de konusamayan işitme engelli çocuk gordugumu hatırlamıyorum..eğitimi kalıtelıdır..dunya işitme engelli eğitim ve iletişim yöntemlerı arasında, dogal-işitsel/sözel adında kı yonteme bazı farklılıklar getırerek etkileşimli/sözel işitsel yöntem adıyla daha yenı bır eğitim sunar..dunyada işitme eng. çocukların eğitiminde ılk 5 ın ıcerısınde dıye duymustum..yakında orada staja baslayacagım...guzel bır eğitim kadrosu var fakat orada öğretmenlik yapmak gerçekten zor...kımse orada yuksek lısans yapmaya bıle cesarete demıyor çevremde..
özel rehabilitasyon merkezlerını dusunmuyorsunuz sanırım

Üst Alt