Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engellilere ÖTV muafiyeti verilememesi sorunu!?

chelix1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
işitme engelli birey ehliyet kodları;
42.01. Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03. Yan görüş sağlayan ek iç cihaz
42.05. Kör nokta görüntüleme cihazı
madem ki ÖTV siz araç için özel tertibat şartları ve işitme engelli bireyler için konulan kodlarda ki cihazlar özel tertibat değil de nedir. buna otomatik vites de eklenebilir. arık devletimizin bu ayrımcılığa adaletsizliğe el atması gerekmez mi. vergi indirimi belgemiz var ama ötv de bir işe yaramıyor nasıl bir çelişki bu aklım almıyor.

Benimde boynumda bir adet vida var unsilinsiz diyabetende diyabet 2 toplamında %48 vergi indiriminden engeli raporum var boyundaki vidadan dolayı ağır işlerde çalışamıyorum bir ara bende araba düşündüm böyle bir insan normal bir araba sürekli kulanamaz fitezi değiştirilen yüke maruz kalıyor otamatik fitnes kulanabilir ibaresinin olması lazım yanlız raporum düşer diye raporu yenilemeye cesaret edemedim bu ocakta emekli için başvuracam bende senin gibi ne edeceğim bilmiyorum

Benimde boynumda bir adet vida var unsilinsiz diyabetende diyabet 2 toplamında %48 vergi indiriminden engeli raporum var boyundaki vidadan dolayı ağır işlerde çalışamıyorum bir ara bende araba düşündüm böyle bir insan normal bir araba sürekli kulanamaz fitezi değiştirilen yüke maruz kalıyor otamatik fitnes kulanabilir ibaresinin olması lazım yanlız raporum düşer diye raporu yenilemeye cesaret edemedim bu ocakta emekli için başvuracam bende senin gibi ne edeceğim bilmiyorum

Üst Alt