Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme engellilerin Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nu tercih etmesi..?
Aynen, işitme engellilerin hastanelerde çalışabilecekleri çok fazla alan yok. İdari birimler var. Sağlıkla ilgili birimler yoğundur ve işitme gerektirir.
Sizin sorununuz değil ilgili birimin müdürünün sorunu bu engelinize uygun iş vermek zorunda. Engelli bireyin çalışma şartları engelli devlet memurları kanunu ile yasa altına alıınmıştır.
Arkadaşlar istenilen kadrolar engelli kadrosu ve siz yasal olarak bu kurumlarda çalıştırılma hakkına sahipsiniz bu gibi soru işaretleriniz yersiz siz tercihlerinizi yapın yüksek puanlılar özellikle ilk tercihlerini memurluk olarak yazsınlar...
aslına bakarsanız, her yerde iletişim gerekli, ilker bey'in dediği gibi bu ilgili müdür ile alakalı, çekinmeden yazabilirsiniz, bu korkuyu yenmelisiniz,
Allah gönlünüze göre verir işallah
istediğin yeri tercih edebilirsin sıkıntı yok ama insanlarla fazla muhattap olmayıp rahat etmek istersen
1.DİYANET en rahat yerdir fazla iş olmaz.
2.KARAYOLLARI ve benzeri kurumlar
3.ADALET BAKANLIĞI
4.İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI kaymakamlık veya valiliğe gönderir.
5.BELEDİYELER
6.HASTANELER görebildiğim en yoğun yer
7.MEB zoraki yazılır hizmetli hepsi.
CEZA EVLERİ İSE ERKEKLER İÇİN İDEAL YERLER GÖRÜNÜYOR.
hanfen eğer hizmetli kadrosunu beğenirseniz ben size bir ilçe söylyim hemen yazın diyanetin OF ilçesinde bir acık var bayan tafsiyiem eğer çıkarsa tavsiye ederim memleketimdir 10 numara yerdir yanlız şunuda söylyim memlektim güzeldir insanları misafir berberdir yanlız biraz sinirlidirler ve muhafazkardırlar hemde iyi muhafazkar ona göre yani tercihini iyi düşün yap ama art niyetli değillerdir inan rahat edersiniz orda çıkarsa tabi
ekinosk bilemem tercih yapmıyacağım için detaylı inceleme yapmadım.Ama diyanetin memur kadrolarında erkek arama şartı arayacağını sanmıyorum sen iyice kontrol et yinede sen bilirsin istediğin yerleri tercih edebilirsin ben sadece fikrimi söyledim.
güzel bayan ben sana illada orayı yaz demiyorum sadece bir kardeş tafsiyesi ben tercih edemedim çünkü bayan kodu yazıyordu yani kabul etmiyor sistem ama yinde tercih sizin tafsiye ederim OF eyaletinde çalışmanızı hayatınızı orda daim etmenizi neden dreseniz diyebilirmki şu memlekette dinini diyanedini en iyi öğrenebileçeğin ve yaşayabileçeğin yalancı cennetten bir köşe OF eylaleti walla olsa öle bir şansımda bana çıksa gitsem orda yaşasam !
malesefki öle bir şansım yok çünkü bırakın OFU diyanetin bize verdiği pek kadro yok çünkü kura ile atanacağız