Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme engellinin tedavisi hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mı?
Biz doktor olmadigimiz icin suan var olan cözümler sana yarar mi yaramaz mi bilemeyiz.
Birincil cözüm Koklear Implanttir. Ama bunun icin adaymisin degilmisin bilemeyiz. Ancak doktor söyler sana.
Diger cözüm ise isitme kaybina göre sonuclandirilir. Birde koklear implanta aday olsan bile verim alman uzun sürebilir. Lakin senin icin gec kalinmis bir adim gibi geldi bana. Ama yinede doktor seni daha dogru bilgilendirecektir.
Koklear İmpalant İçin Ameliyat olmayı düşünüyordum ama çok geç kalmış olabilirim diye korkuyorum. ama yinede doktor ile konuşmakta fayda var belki geç kalmamışımdır diye düşünüyorum
Bende ondan korkuyorum umarım bir tedavisi vardır diye Allah'a dua ediyorum. en kısa sürede doktor ile konuşmaya gideceğim.
BU KADAR DUZGUN DIL KULLANABILDIGINIZDEN KOKLEAR IMPLANTLIK BI DURUM GOREMEDIMhemencecik koklear implant deyimi biraz abesle istigal.git doktora. isitme cihazi olabiliyorsa o da bi secenek
Evet işitme cihazı kullanıyorum, fakat benim demek istediğim çoğu zaman anlamadıklarım çok oluyor bazen birisiyle konuşurken karşımdakini anlamadığım için tekrar söylüyor yine anlamıyorum çok mahcup oluyorum.
İnşallah doktor uygun görür ise bende koklear implant ameliyatı olacağım. koklear implant ameliyatı olanların çoğu çok memnun bu koklear implant sayesinde zamanla dahada iyi duyuyorlarmış.
bende sizin gibiydimdudak okumayla duyanlar kadar olmasa kendime yetiyordum. o zamanlar akilli telefon neyim bilinmediginden telefon kullananlara oyle heves ederdimkiduymamak zor tabi
doktorum koklear imlant yapalim. sen cok akilli birisisin, telefonu bile duyarsin deyince taktirmistim koklear implant
yalanmis, bana yag cekmis guzelce7 yil kullandigim koklear implantla hic dudak yuz gormeden anlamamistim.
hic telefonda konusulani anlamamistim.
neydir dersen yiksek sesler, teneke gicirtilari baska bbi farkini goremedim isitme cihazindan.
bi uzak sesleri aliyodu iste isitme cihazindan artisi.
Çok üzüldüm geçmiş olsun benim tek umudum koklear implanttı maalesef artık koklear implant yaptırmayı düşünmüyorum yinede işitme engellinin tedavisi var mı diye iyice araştıracağım. teşekkür ederim