Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliye verilen ehliyet kodları!?

Sentinus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben işitme engelliyim
Hiçbir aradigim otomobil aksesuar bilmem necileri

42.01. Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03. Yan görüş sağlayan ek iç cihaz
42.05. Kör nokta görüntüleme cihazı

Şu kodları bilmiyor

Ben bunları nereden alacam

Illa araç mı almam lazım
Başkasının aracına takanıyor muyuz

Veya bunlar olmadan
Trafiğe çıksak polis çevirse ceza mı yiyoruz?

Ben aldım 2019 dan beri aracımda bi tane bile polis sormadı daha koda uygun mu diye iç aynaya büyük ayna monde et kör nokta aynalarıda dış aynalara yapıştır bu

yakamozz07
Benim aracım yok başka bir araç kullanabilirim ancak aparatlara ihtiyacım var
Polis çevirmesinde ehliyetini görmek isterlerse ehliyetin arkasında kodlar vb var o kodlar araçta yoksa ceza yiyorsun diye biliyorum

Bu aparatları nereden alacaz?
Trendyol'da gördüm

5tft5u1.png

Bunlar oluyor mu?

Ceza yemiyosun demedim daha hiç bir polis sormadı bakmadı araç koda uygun mu diye onu dedim.

Sentinus

özeti şu hocam 360 derece kamera özelliği olan geri görüş olan ve kör nokta özelliği olan araç kullanman gerekiyor....bunları bir araca takamazsın astarı yüzünden pahalı olur :) bu özelliklerde bir araç alacaksınız. polis bunlara dikkat edermi etmezmi o şansa kalmış yakalanırsan aracın bağlanır ceza bile yersin

Bunlar olmuyor mu
Araç almak daha da pahalı Türkiye de yaşıyoz

Çok saçma bir sistem
Normal bir ehliyetli insan araç satın almadan yakınlarının aracını vb kullanabilirken ben sadece kendi aracımı kullanabiliyorum vb 2 sene stajyerlik var araçta kiralayamıyon 2 sene boşuna duracak egliben böyle saçma sistem görmedim. Türkiye işte.

Üst Alt