Selam arkadaşlar.....benim sorunum raporlar..bir çok arkadaşın olduğu gibi....ben işitmemi 2000 yılında tamamen kaybettim..yani işitmem sıfırdı...işitme sinirlerim ölmüş....özürlü raporum %55 idi....2004 yılında biyonik kulak takıldı...ama çokta işe yaramıyor....takılırken elekrotlar yanlış yere takıldığı için seslerin tamamı açılamıyor... o yüzden gürültüyü çok güzel duyuyorum ama anlayamıyorum tabikki....bana faydası oluyor tabikki ama engelimi yok etmiyor....2008 yılnda işe girdim ve vergi indirimi için başvurdum maliyeden bana gelen yazı %20 olduğu için hiç bir işime yaramadı...bunu neye istaneden yaptıkalrınıda anlayamadım...2 kulağımdada hiç bir şekilde duyma yok.....şimdi tekarar rapor almak için başvurdum...işlemleri yaptırdım....özür oranı olarak doktor % 52 yazdı....ama 4 ağutosta heyete gireceğim ve daha sonra Ankaraya gidecek herhlade....sonuç bana nasıl gelir...yine bana %20 mi verirler yoksa % 40 alabilirmiyim....% 40 alırsam hemen emekli olabiliyorum ..tabikki yine engel çıkarmazlarsa...bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim....bende huzur kalmadı....uykularım kaçıyor....hiç işitmedeğim halde % 20 ile engelsiz oldum.....