Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Engelliyim. Kulaklık tavsiyesinde bulunur musunuz?

erkamacar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 17 yaşındayım. Bayadır odyo ya gitmiyorum. Pazartesi odyo yaptıracagım ama size şimdi % li ifade edeyim. Sol %50 sag %100 civarı duymuyor. İşitme kaybımdan dolayı solda Phonak Naida IX Up var. Sag boş duruyor. Şimdi cihaz olunca bildiğimiz basit kulaklıkları takamıyoruz. Kulak içi yoluna girenler. Bende onun için Creative HQ-80 (Creative HQ-80 Kulaklık - Bilgisayar - Hepsiburada.com) aldım. Baya oldu değiştirmek istiyorum. Almak istediğim kulaklık Creative HQ-1600 (VATAN COMPUTER - CREATIVE - CREATIVE HQ-1600 SİYAH HEADPHONE - Kulaklık ve Mikrofonlar). Şimdi ben bunu alınca hoparlorun etrafındaki pamuklu yere cihazımı koyacagım. Sonra normal takacagım. Sizce bu yöntem olur mu? Yada tavsiyelerinizi bekliyorum.

selam bende ısıtme engellıyım 90 98 db oranında kulaklar sıkıntılı uzun yıllardır kulaklık takardım en ıyı verımı almak ıcın cok arastırma yapmısımdır bu konuda.onemlı olan kulaklıkların ıcınde bellı bır oran var genelde altın kullanırlar ses yansımasında o yuzde benım tavsıyem ıcındekı altın kaplama oranına bakman en ıysıı.obur turlu cok sıkıntılı oluyor gecıs yapmaları paso.2ıncı bır yol ıse nadıa kullanıyorsun obur kullaklıgın markası nedır pekı.phonakın nadıalar ıcın icom denen bır cıhaz vardır bunu 2 el bulabılırsen heryen dırek alete baglayıp kulaklıkla ıletısme gecer wıreless sekılde benım suan kullandıgım yontem budur.muzıkle ugrasıyorsan bu yonden gıtmenı tavsıye ederım.muzık dınlemek arada sıradan dıyorsan sennheiser markasından uygun bır kulaklık al ılk once dene fark edersın durumu zaten

hocam cevabınız için teşekkür ederim. sol kulakta naida sag da hiç bir cihaz bulunmuyor tek kullanıyorum. icom mu duydum fakat ben standart sadece kulaklıkla müzik dinlemeyi düşünüyorum.Öyle müzik tutkunu değilim ama dışarıda müzik dinlemek istediğimde Creative HQ-80 biraz sorun çıkartıyor. İlk linkteki.

hocam valla dısarda cok sorun oluyor baya bı ona cozum bulmak zor tek care kulakıcı kullanman gerekıyor oda bızım ıcın saglıklı degıl.verdıgın lınktekını ben arada kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama phılıps kulakları genelde ıyıdır onları bı dene magazada derım.olmadı butcen ıyıyse sennheiser al derım

Üst Alt