Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim nasıl rapor almalıyım?

aezakmi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba beykoz hastanesinden 32 sadece kulaktan engelli raporu aldım. Yüzde 40 a tamamlayabilir miyim? Psikolojik ilaç kullanıyorum. Paxera 20 mg ve kafamda yüzümde egzema var. Devlete randevu bulamıyorum egzema için?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok mu anlayan?

Neden taksit taksit iş yaptınız ki? Tüm sorunlarınız için tüm branşları gezmeliydiniz.

aezakmi
Egzama için oran vereceklerini zannetmiyorum.
Psikiyatri için rahatsızlığınız en az 6 aydır devam ediyor ve kesin teşhiş konmuşsa oran alınabilir ne teşhiş konuldu psikiyatride.

kara duman
Panik atak için sanırım. Paxera ilacı verdi

dreamfail
Hocam sorunlar rapordan sonra çıktı.

aezakmi yeniden heyete girmeniz gerek. Fakat süresi dolmadan girince akılda problem oluşabilir doktorlarda. Panik ataktan oran alacağınızı sanmıyorum.

dreamfail

Sistemde süresiz rapor var zaten 32 gözüküyor. Yeniden randevu alıp tekrar mı girmem gerek. Yoksa itiraz mı etmeliyim. Rapor alalı 1 sene oldu. Psikolojik ilacımı 6-7 ay kullandım fakat sonuncu ilaçta almadım ilacı.

Üst Alt