Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Özel Tertibatlı Araç Alabilir miyim?

aysn41

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
sa, yaklaşık 4-5 aydır forum'u yakından takip ediyorum, Bu forum sayesinde edindiğim bilgilerden %40 engelli raporu aldım ( işitme kaybı ). Sayın OturanBoğa Bülent abim size diğer forum moderatör lerine çooook teşekkür ederim.
Benim sorum şu ki benim raporumun arkasında ÖTV İNDİRİMİ İÇİN H-SINIFI SÜRÜCÜ OLUR. KULLANDIĞI ARACIN ARKA CAMININ SOL VE SAĞ KÖŞELERİNE İŞİTME ENGELLİ OLDUĞUNU BELİRLEYEN İŞARETLER YAPIŞTIRILMASI VE YETERİNCE DİKİZ AYNALARI İLE ARACIN DONATILMASI GEREKLİDİR. böyle bir ibare var. Ben bu rapor ile Ankara Beldesi Nakilhane gümrük müdürlüğünden izin belgesi alabilirmiyim. Yoksa sadece ortepedik engelli mi ithal araç alabiliyor ?

Değerli editör ve arkadaşlar bende aynı durumdayım h sınıfı sürücü belgem var raporum işitme engelli olduğumu belirtiyor ve aracın dikiz aynaları ile donatılması gerekmektedir diyor ve yönetmeliğin f bendine uymaktadır yazıyor ama maliye olmaz ötv den faydalanamazsın diyor bende bimer e yazdım bana sadece gelen yanıt şu oldu ; ötv 2 md 2.3.4 liste (52) ne anlama geliyor anlamadım açıkçası bu konuda yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

Üst Alt