Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Sakatlık raporu alırsam kamuda iş bulmakta zorluk çeker miyim?

coşkun dumankaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benımde bı sorum olacak ben sağ kulak tam işitme kaybından askerlıkten muaf oldum suan ogrenımıme devam edıyorum özurlu raporu almam acab yanlısmı olur daha sonra bu bana kamuda calısmak ıstedıgımde sorun yaratır mı

neden sorun yaratsınki hatta işe girmende bile etkili olur.
özürlü alımı yapılan yerlere müracaat edebilirsin.

sağ kulak tam işitme kaybım var özürlü raporu almamın avantajı yada dezavantajı nedır

sağ kulak tam işitme kaybım var özürlü raporu almamın avantajı yada dezavantajı nedır lütfen yardımcı olun almam mı ıı olur almamammı ılerde bunla ılgılı sorun yasarmıyım emın deılım işe gırme konusunda kamuda

Tek kulak kaybına %40 ve üstü rapor alamazsınız....

beni aydınlatrmısınız

sol kulakda 80 db sagda 52 db duyma kaybım var.
Bu durumdayım ve nelerden yararlanabilirim . Kurul raporu alsam engelli oranım / kaç olur acaba?

vergi indiriminden yararlanabilirmiyim vey nebiliyim başka neler varsa onlardan

1988 sigorta başlanğıcım
4600 ödenmiş gün sayım var
1972 dogumluyum

Canan hnm odyo testinize bakarak rapor oranınızı ögrene biliriz odyo testiniz var ise burada yayınlayın yardımcı olalım

ben bu raporu aldıgımda bana avantajı yada dezavantajı ne olur alsammı almasammı kararsızım ılerde ıs olanaklarımı kısıtlarmı bundan emın deılım tek kulak oldugu ıcın calısmama engel deıl bunu bılmek ıstıyorum kafam cok karısık

ben raporumu yeni aldım sol kulak total işitme kaybı sağ kulak hem hava hemde kemik %45 işitme kaybı bana verdikleri %17 gerisini siz düşünün ne kadar alacağınızı tahmin edebilirsiniz

Burada önemli olan şey başvurulacak kadrodur. "O işi" yapmaya engel bir durum söz konusu olmadığı sürece hiç bir kurum "sakatsın" diyerek başvuruyu reddedemez.

Arlkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkur ederim kurula girecegim onu aklıma koydum en azında özürlülük derecemi ögrenirim. Yazdılarınızı okuyunca /40 'lık oranı tutturamayacağım galıba.

İlker bey odriyo testlerim var tabikide burada nasıl yayınlanır onu bilmiyorum.

Soykan verdiğin bilgiler için sağol

Emekli olsam malulenmi olurum maaşım düşük mü olur.
Normal şartlarda 45 yaşında emekli maaşı alabilirim.

Ya uzuldum hayatım çalışmakla gececek deseneniz. Peki ben nelerden yararlanırım soykan raporu alrsam vergi indirimi alsam maaşıma ne kadar
fark gelie ki yada iite ücretsiz kullanıyorlar ben onlardan da mı yararlanamam

Teşekkur ederim soykan odriyoları ekrana aktarmaya calışırım ama bu konularda pekde becerili degilim.
ben bu konuların yqabancısıyım sayenizde birseyler ögrenmeye calışıyorum
çok sagol

Üst Alt