Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Sürekli gece çalışmak için dilekçe verebilir miyim?

rekli11

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba kamu kurumunda taşeron olarak çalışmaktayım. engelli vergi indirimi müracatım sonuçlandı bu aydan itibaren vergi indirimi alacağım.

Sormak istediğim konu bende ileri derecede işitme kaybı var iki kulakta işitme cihazı kullanıyorum, kurumda gece ve gündüz olmak üzere iki vardiye var. ben gündüzleri hem sesleri birebir anlamakta zorluk çektiğimden hemde gündüz kalabalık ses ortamı ve yankılanma nedeniyle çok sıkıntı yaşıyorum, gece çalıştığımda hastalar uyuyor içeride bulunan kişi az ve yapacağım iş genelde belli olduğundan daha rahatım. Acaba çalıştığım kuruma sürekli gece çalışmak istediğimi belirten bir dilekçe yazsam bu uygulanırmı? Engelli olarak çalışıyor olduğum için böyle bir talep hakkım varmıdır? Eğer varsa nasıl bir dilekçe yazmalıyım?

Siz dilekçenizi yazın belki sizi daha iyi bir konuma verebilirler geceleri çalışma şartları nelerdir güvenlik söz konusu olursa siz engellisiniz işitme sorununuz var gece sorun olur duymazsanız kurum sizi suçlar bunlar düşünülür siz yinede dilekçe yazın

suat65

teşekkür ederim ben temizlik görevlisiyim, o bakımdan güvenlik sıkıntı olmaz o zaman yazayım dilekçe. Heralde yukarda belirtitiğim gibi durumumu belirten bir dilekçe ile talepte bulunmam gerek.

Üst Alt