Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim ve E sınıfı ehliyetim var. Yurt dışından araç alabilir miyim?

alikan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben işitme engeliyim kulağımdan sol kulak hiç duymuyor %64 raporum var ama ehliyetim e sınıfı ehliyeti nası aldınız diye sorarsanız ehliyetin sağlık raporunu alırken muayne etmediler sordu bana hatta herhangi sağlığında proplemin varmı dediler ben de yok dedim öyle aldım ö yüzden e sınıfı ehliyeti aldım ben yurt dışından araba getirtebilirmiyim raporumda sadece %64 özürlü yazıyor başkada bişey yok ama benim araba almam mümkünmü ortopedi engelliler alıyor özürlüler alabilirmi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla..

Merhaba işitme engelliye bir halt yok bu konu forumda yüzlerce verildi. :))) olsa ben alırdım şimdiye bedensel engellilere var araç gereç bize yok :D aklıma hımcaluluç geldi oda ayagı kırıkken amerika daki dünya kupasına gitmişti ayagı kırık olduğu için çok büyük ayrılalık görmüştü insanı yönden.. diyorduki birdaha amerikaya gidersem ayagımı alçıya alıp gidecegim demişti:)))))))))))).. bizimkide o hesap töbe yarrbim töbe Allah sağlık versin...

Üst Alt