Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim ve sağlık raporu almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

mehmet52

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
işitme engelliyim 2000 yılında B sınıfı ehliyetim doktor raporu ile H sınıfına çevirildi ve ticari araç kullanamaz ve işitme cihazıyla kullanabilir yazıldı ben o zaman özürlü raporu almadım ancak şimdi almak istiyorum , ne yapmam gerekli? özürlü raporu alabilirmiyim?

Bulunduğunuz yerin,Devlet Hastanesine baş vurucaksınız,sağlık kurulundan geçtikten sonra onların kararıyla rapor alabilirsiniz,ama sanırım raporu ne için alacağınıza göre oran veriliyor.

raporunuzu millet verecak değil yani hastaneden çıkıyo

nasıl başvuru yapacagımı bilmiyorum H SINIFI ehlıyet +işitme cihazı+ ticari arac kulanamaz .özürlüysem hakım olanı almalıyım ..sadece özürlülere tanınan yasalardan yararlanmak istıyorum

haklısınız benim ögrenmek istedigim nasıl baslıyacagım rapor ne kadar zamanda cıkıyor

bunu biliyorum haklısınız ben nasıl başlanacak ne yapmam gerekır rapor almıs arkadaşların tecürbesinden yaralanmak istedim tesekürler

ben yeni aldım 1 hafta en geç 10 gün içinde rapor çıkıyo hastaneden form veriyolar ne için almak istiyosanız forma yazıyosunuz sağlık raporu bölümüne veriyosun 1 kaç gün sonra heyete giriyosun sonra rapor çıkıyo

yeni işitme testi yaptırdım hava sol 78db sağ 78db kemik 70db iki tarafda aynı. saf ses eşik yüzde seksen odtomert ileri derecede işitme kaybı diye yazdı teste göre doktorda yüzde seksen işitme kaybı var dedi bu oran bana yüzde 40 üzeri özürlü raporu almama yetermi bilgilendirmenizi bekliyorum arkadaşlar teşekürler..

78 db her iki kulakta ortalama rakam bunlar eğer 500.1000.2000 ve 4000 frekans ölçümleride 78 db civarı ise en az %40 alırsınız..

Üst Alt