Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

tolga4878

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ben işitme engelli olarak hiç bir yere başvuruyapmadım nasıl vergi indirimi alabilirim yaşım 33 sol kulak tamamen kapalı sağkulak % 60 kapalı hastane ve askeri raborlarım % 62 işyerinde calışmaktanzorlanıyorum insanların ağız okumaktan bıktım ne gibi rabor alabilirimaydınlatırsanız sevinirim bide ilkokul mezunuyum işitmeden dolayı okuyamadımilk nerelere başvuru yapabilirm

Tolga,
İşitme kaybından ne oranda rapor alabilirsin bu hesabı yapabilmemiz için odyo testinde bulunan 500 hz 1000 hz 2000 hz ve 4000 hz verileri önem teşkil etmektedir bu verileri bizim ile paylaşır isen rapor oranını hesaplaya biliriz.
% 40 ve üzeri rapor alır isen bazı haklara kavuşursun mesela erken emeklilik hakkı gibi...

ilker abi odyo testini nerelerde yaptıra bilirim aydınlatırsan sevinirim mesajın icin tesekkur

bahattin abi odyo testinin kaç derecede olması gererek mesajın icin tesekkur

ilker abi 1997 deki askerlik raporumu buldum sağ kulaktauyarılara yanıt alınmadı sol kulakta 60 dbişitme eşigi saptandı yazıyo sağ kulak hy:120 db Ky:70 db sol kulak Hy:67 dB Ky:50 dB yani bu yazdıklarım elimdeki raboru size anlatmak istedim belki sizler anlarsınız diye bilgiye ihtiyacım oldugu icin yazıyorum mesajlarınızı bekliyorum şimdikten teşekkurler

Elinizdeki askeriyeden alınmış raporun sivil hayatta hiç bir hükmü yoktur.Bence siz hemen hastaneye KBB polikliniğine muayene olmaya gidin odyo testini yaptırın DR a söyleyin rapor alabilir miyim diye Dr alabilirsin der ise Sağlık kuruluna sevk etsin.

mesajın icin tesekkur ilker abi elimdeki rabor bi askeri ve ege üniversite raboru yani üniversiteki 6 yasımdan beriki raborum ama gene sen haklısın en güzeli hastaneden ugrasayım bilgin icin tesekkur

bide ben aksamları cevap verebiliyorum calıstıgım icin kusuruma bakmayın

Sağlık raporumda sağ total sol 57db işitme kaybı ile yüzde kaç oran alabilirim?

arkadaşlar sağlık raporumda sağ total sol 57db kayıp ne oranda rapor alırım aydınlatırsanız sevinirim

işitme testinizi buraya koymadan bir şey söylenemez...
hangi frekanslarda ne kadar kayıp olduğunun görülmesi gerekiyor...

resim eklemeyi bilmiyorsanız, frekanslardaki kayıpları yazabilirsiniz buraya....

Üst Alt