Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Yüzde kaç rapor alabilirim?

PRUNUS

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. :)
Aranıza yeni katıldım, 29 yaşındayım 7 yaşından beri İşitme engelliyim. 2 adet cihaz kullanıyorum. 2001 yılından askerlik muayenesinde muaf oldum bundan dolayı orta derece işitme kaybım olduğuna dair sağlık raporum var. devlet hastanesinde heyete girerek Özürlü kimlik kartı çıkarttırmak istiyorum. yüzde kaç rapor alabilirim? :confused:
Sağ Kulak: HY 90 dB. , KY 65 dB.
Sol Kulak : HY 88 dB. , KY 65 dB.

yardımcı olabilirseniz sevinirim
iyi forumlar

%40 :%55 alacagın kesin :)) orta dedgin b uolyo arkadasım

öncelikle hayırlı geceler güzel insan..

degerlerin hemen hemen fakirinki ile aynı..

aşagı yukarı fakirle hemen hemen aynı sürede cihaz kullanıyorsunuz yani 22 yada 23 yıl kadar..

3 yada 4 yıl kadar önce rapor aldım yüzde 41 rapor aldım...

bilginiz olsun diye söyledim..

Tahminen Yüzde kaç rapor alabilirim?

iyi gunler arkadaslar 6 yasimdan sonra kulaklik takmaya basladim haftaya heyete girecegim askerlikten "bilateral cok ileri derecede sensörinöral tip isitme kaybi" ile muafım. Devlet hastanesinden Yeni Odio sonucum:Sağ: 88 dbSol: 96 dbOdio sonucunda "bilateral ileri derecede sensörinöral tip isitme kaybi tespit edilmistir" Birde gozluk kullaniyorum sag: 2,50 sol: 2,50 baska rahatsizlik yok. Bu orana gore min-max olarak yuzde kac verirler? Tesekkurler..

Sağ kulakta total, sol kulakta sınırda işitme kaybı için yüzde kaç oranında rapor..?

arkadaşlar benim sağ kulakta total sol kulakta sınırda normal işitme kaybı var % kaç rapor alırım. Birde alacağım yüzde memurluk yada iş baş vurularında işe yararmı ?

Üst Alt