Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme, görme ve diğer rahatsızlıklarımdan engelli raporu alabilir miyim?

Hakansoyturk_16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba 2000 yılında işitme kaybından dolayı aldığım %40 engelli raporum var. Artık vergi indiriminden faydalanıp emekli olmak istiyorum. İşitme kaybının oranları sağ kulakta %77 sol kulakta %30 duyma kaybı üstüne sağ gözde göz tembelliği, iki ayakta topuk dikeni 'küçükte olsa mide fıtığı' hemeroid ve omurilikte hafif eğilme başlamış bu koşullarda rapor ortalama yüzdesi ne çıkar? Teşekkürler

Hakansoyturk_16

Mevcutta zaten %40 olarak bir engelli raporunuz varsa engelli emekliliği için yetiyor, Ankara'dan onay alınması için vergi dairenizden başvurmanız yeterli diye biliyorum. Yani başka bir rapor çıkarmak için tekrar heyete girmenize gerek yok bence.

2000 yılında almış olduğum rapor işe girmek içinde elimde ki rapor %40 onunda aslı kayıp elimde fotokopisinin aslı gibidiri var. Bu şekilde zor diye biliyorum

Üst Alt