Merhabalar ben daha önce de yazmıştım öğretmen olduğumdan KPSS ve mülakat sürecinden siteye giremedim. Ben 5 sene önce aniden işitme kaybı yaşadım. Sesleri duyduğum halde kelimeleri anlamıyorum. Yüzünü görmediğim bir insanın me söylediğini anlamıyorum. Ses geliyor ama anlamsız. Telefonla konuşamıyorum. Dudak okuyorum. İşitme kaybım yüzdelik olarak az olda da sesleri anlamamak bana sosyal hayatımda ve iş hayatımda çok sorun çıkarıyor. 2015 te Hacettepeye gittim kulak arkası işitme cihazı verildi lakin bende bir etki yaratmadı hala kelimeleri anlamıyordum. 2017 de cihazımı kulak içi ile değiştirdim fakat hala sonuç alamıyorum. Maddi yetersizlikten hacetepeye bir daha gidemedim fakat şuan maddi açıdan birikim yaptım ve doktora gitmek istiyorum. Özellikle telefonla konuşma problemimi çözecek bir cihaz arıyorum. Bana bu konuda Yardımcısı olur musunuz? İnternetten araştırdım ama hem olumlu hem olumsuz çok yorumla karşılaştım. Tamamiyle iyileşmeyeceğimin farkındayım ama en azından daha iyi olamamı sağlayacak bir cihaz veya yöntem arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum